senaninanasi Kızlar selam kızımın boğazları sıkıntılıydı. Dünden beri ateşli. Ben de sarımsaklı kür ile tedavi etmeye çalışıyorum. Bugün vücutta kabarmalar vardı. Mesai dışı doktora götürdük doktor kurdeşendi muhtemeln alerjik tir dedi. Alerji polikliniğine yönlendirdi. Çok da bakmadı aslında boğazları da kızarmış dedi. Kızımın hala ateşi var ara ara keyfi yerinde gece de kusması oldu. Diyorum bu kurdeşen olayı enfeksiyon ya da ateşten dolayı olabilir mi? Çok endişeliyim 😪😪
Alerjikrinit senaninanasi antibiyotik vermediler mi? Sarımsak bal limon ağır gelmiş olabilir mi acaba ne kadarlık
Eleee123 senaninanasi ben kurdeşen geçirdim ama ateslenmedim. Alerji debolabilir başka bir şey de . Enfeksiyon varsa antibiyotik kullanmanız gerekebilir, kaç aylık çocuğunuz bir de yaptığınız kur ağır gelebilir birde kürde bal varsa eğer alerji yapabilir
Barok senaninanasi ateşten sonra döküntü olması normal benim oğlumda da yakın zamanda oldu doktor ateşten oldugunu söyledi fakat size tavsiyem ateşi düşüremezseniz hiç beklemeyin ben o şekilde 3 gün bekledim crp 100 lere çıkmıştı tabiki sonuç 5 gün hastanede yattık baştan kan degerlerine baktırın sonra çok pişman oluyor insan
Alerjikrinit senaninanasi antibiyotik verilmedi mi diye de sordum. Cevap gelmedi diye kızıyorsunuz ama sorulan sorulara yarım yamalak cevap veriyorsunuz. Size vaktimi ayırıp yardımcı olmaya çalışıyorum. Antibiyotik verildi ve kullanmadıysanız çok tehlikeli
umayeflin Kızım da bu hafta diş çıkarttığı için ateşlendi ateşi geçtikten sonra bütün vücudu benek benek oldu doktora götürdüğümde viral enfeksiyon var o yüzden böyle boğazı da kızarmış tekrar ateşlenirse hemen antibiyotiğe başlamamız lazım dedi şükğr olmadı ama sizinki de öyle olabilir. Ateş de döküntüye sebep oluyormuş. Çevremdekiler de kızılcık olmuş dedi bi araştırın isterseniz
senaninanasi umayeflin acaba biraz tarif eder misiniz bu döküntüleri. Döküntüleri çıkıp kayboluyor farklı bölgelerde çıkıyor mu yoksa daha mı değişik
deniztalta Döküntü olabiliyoru lekelerin ğzerine basınca normal renk alıyormu ona bakın bir ikincisi , 6. Hastalık mı değilni emin olun dirençli bir ikin ateş olur sonra birden pat diye düşer şekerler çıkar genelde
senaninanasi Mrvalpr geçmedi hafifledi birkaç gün çıkmıyor sonra yine çıkıyor hala bir sonuç yok alerji testi de yaptırdık temiz çıktı