irmarose ruzgartayfunyagmur ilk zamanlar göğsümü direk verdim aşırı aşırı yara oldu kaç tane hemşireyle de denedik ama yok kızım biraz da erken doğduğu için çekemiyordu sonra silikon göğüs ucu kullanmaya başladım çyle emzirdim
aa80534_ @ruzgartayfunyagmur doğumdan sonra ilk 3 4 gün göğüs ucum yoktu. Çok kötüydü o zamanlar silikon göğüs ucu önerdi hemşire ama bebek onu da kavrayamadı ucu çok büyüktü yada biz yapamadık bilmiyorum. Bir şırınganın uç kısmını kesip göğüs ucumu çektik aşırı can yakan bir şeydi tavsiye etmiyorum faydası oldu mu saniyelik şekilde ucu çıktı ama bebek o an içinde kavrayamadı hemen geri eski haline dönüyordu. Son olarak manuel göğüs pompası denedim ama o da çok canımı yaktı ve uç kısmının fazla çıktığını söyleyemeyeceğim. Eve geldikten sonra elektrikli göğüs pompası aldık en düşük ayarda masaj yapar gibi çektirdim hem göğüs ucum çıkmaya başladı hemde sağdıkça sütüm arttıı
ruzgartayfunyagmur Silikonlu göğüs ucunu benim oğlumda tutmadı. Elektrikli makina ile sağım yapıyorum öyle veriyorum sütüm var göğüslerim acıyor artık ama bir türlü kavramıyor 😣 buradaki tecrubeli anneler yada tecrübe etmiş anneler yardımcı olsa 😔
nurftma Silikon uçla 3 ay emzirdim neler yaptım ama göğüs ucum çıkmadı sonradan ufak ufak alıştırmaya çalıştım tuttu bebeğim şükür. Az ucu var ama emiyor 5 aydır