Atlasligunler Kilo vermek istiyorum. Bir sürü Leslie videosu var hangisini yapmam lazım bilgisi olan var mı?
K_melike Atlasligunler ben zamanında Leslie yaparak çok güzel zayıfladım Leslie 1 mile ile başlamanız gerek
ipek3435 Atlasligunler ne kadar zamanınız varsa ona göre yapabilirsiniz bence mesela ben bazen 15 dakka yapıyorum o kadar halim vaktim oluyor bazen 45 dakka 😂 tamamen psikolojik karar veriyorum
defne_omer Atlasligunler Leslie ile 3 mil bana diyetisyenim yapmamı söylemişti direk bu videosuyla başladım güzel zayıflatıyor
defne_omer Atlasligunler evet hergun aynı saatte yapıyordum vücut biliyo aynı saatte yapınca daha iyi yağ yakıyor
Kuzeysmom_ Ben de birkaç gün önce 1 mil ile başladım zamanla artırarak gideceğim buna vücudum karar versin istiyorum şimdilik bacak ağrılarım oluyor squat da yaptığım için
Kuzeysmom_ Atlasligunler vaktiniz var ve başka bi bölgeyi çalıştırmıyorsanız sadece Leslie yapıyorsanız 2 mile çıkarın bence
Atlasligunler Kuzeysmom_ başka bi bölgeyi çalıştırmıyorsanız Leslie sadece bir bölgeyi mi çalıştırıyor?
Neslihannnnnnn Atlasligunler en az dakikalı olandan başlayın git gide süreyi uzatın (pilates eğitmeni)
Atlasligunler Neslihannnnnnn evet 1 ile başladım ama ne kadar süre 1 de devam etmeliyim onu bilemedim