etuerk melegininannesi38 gece uykuda 10 dk gündüz 5 dk emse şükrediyorum genelde gündüz memeyi kabul etmiyor sağım yapıp veriyorum
melegininannesi38 Hoptirililaylalaylaylilaylom yaaa benimkide uykuda emiho durup emiyo durup wmiyo bazen 15 bazen 20 bazen hiç
melegininannesi38 etuerk benimki biberon almıyor sagarak besleyecek de gündüz uyanık iken emmiyo çünkü gecede uyaniyo
umutku melegininannesi38 Orasını kaçırmışım benimki de bazen istiyor bazen istemiyor ağlıyor geri de zor uyuyor
melegininannesi38 umutku benimki hiç istemiyo allah canımı aliyo yemin ederim ne yapacam diye düşünmekten kendime bisey olacak vallahi psikolojim alt ust oldu
fatosarsal melegininannesi38 evet doyabilirler büyüdüler artık. Sık emiyor zaten, kilo alımı da normal o yüzden takılmıyorum sadece anne sütü bir de ek gıda işte yeni yeni
melegininannesi38 fatosarsal iyi maşallah benimkisi sadece uykuda emiyo bazen 3 satte bi bazen 5 6 satte emiyo çok zorlanıyorum uyanık iken asla ve asla almiyo artık sagarak besleyecm mecbur
melegininannesi38 umutku canim atak degil 2.5 aydan belli böyle yani benimki huy edinme onlar ile alakası yok çığlık çığlığa agliyo memeyi görünce