nnuurrr Kızlar aktif sling kullanıyoruz ama artık (dışarıda özellikle) tak çıkart zorlamaya başladı. Uygun fiyatlarda hafif, bel destekli, m oturma pozisyonunu destekleyen kanguru önerilerinize ihtiyacım var. 🙏
eliflikli nnuurrr benim dee ihtiyacım var açtığınız iyi olmuş özellikle m pozisyonlu olan, çok anlamıyorum 🥹
Yyozcan nnuurrr merhaba, kesinlikle huggyberry’yi öneriyorum. sırt ve bel mesafesi ayarlanabiliyor ve m pozisyonu ideal bir şekilde gerçekleşiyor
nnuurrr eliflikli Ergonomik diye satılan bir çok ürün m oturma pozisyonunu desteklemiyor bile. O yüzden en iyisi kullananlara danışmak diye düşündüm. 🥴
EbruBoluKaya Borooshbaby bir araştırın isterseniz yenidoğandan 4 yaşa kadar kullanımı var biz memnunuz
nnuurrr EbruBoluKaya Yyozcan Teşekkür ederim kullanım yönleri nasıl peki? Sırta dönük tavsiye edilmiyor biliyorum ama dönüyor mu acaba?
EbruBoluKaya nnuurrr iki taraflı kullanımı mevcut ilk 6 ay anneye dönük öneriliyor sonrasında dışa dönük kullanılabiliyor sosyal medya hesaplarında detaylı anlatımları var ordan bakabilirsiniz
Yyozcan nnuurrr hayır, dönmüyor. isterseniz sırtınıza bağlayarak kullanabilirsiniz. bebek her türlü içe doğru oturuyor ki öyle oturmalı zaten
Ucansupurge nnuurrr neko ve boba marka kullandım ikisinden de aşırı memnun kaldım gönül rahatlığıyla öneriyorum.
iimge_ nnuurrr Slingde de kanguruda da tercihim neko oldu. Ergonomik tasarımda, memnun kalırsınız bence,renkleri de çok güzel.
nnuurrr iimge_ Teşekkür ederim, umarım. Uzunca bir süre araştırdım farklı markalara baktim ama bir çoğu ağır ve çanta gibiydi. Sling kullanmamış olsam bir kanguruda çok şey aramazdım sanırım. Ama rahatlığı tattığım için biraz seçici oldum. 🫠