Bennureyla Arkadaşlar bebeğime 0-3 ay arası bir şeyler alacağım . Biraz tontiş sanki geniş kalıpta olanlar hangi markalar? Ebebektekiler , civil veya diğerleri hakkında bilginiz var mı?
tultanhanim Bennureyla e bebek küçük, lcw tam kalıp, civil ürüne göre değişiyor bazıları tam kalıp bazıları küçük kalıp. Birde civil in kumaşlarından lekeler çok zor çıkıyor. Kaka lekesi, ek gıda lekesi, kusmuk lekesi vs çok uğraştırıyor.
Ooozzzgggeee Bennureyla civil bedenleri baya küçük oluyor her ürün de değil ama bazı ürünleri epey küçük kızım 8 aylık 12 ay alıyorum düşünün 🙂 LCW tam kalıp DeFactoyu bilmiyorum bir kere aldım altı ve üstü biçimsiz küçük geldi giydirmedim gerisini de bilmiyorum
gunes0312 Bennureyla açıkçası çok yok ben genelde içindeki etikette boy kiloya göre alıyorum ama şöyle e bebek icinde baska markalar olduğu için onlar bile kendi arasında fark ediyor. En iyisi etikette boy kilo bakıp almak🌸
tultanhanim Bennureyla h&m, zara, tam kalıp, cigit hiç kullanmadım, defacto tam kalıp hatta bazı ürünleri büyük