esmerinadioya Önce sakin olun stres yapmayın, sizin stresinizi hissedip o yüzden daha huzursuz olabilir bebeğiniz. Yatakta yanına uzanıp uyutmayı denediniz mi? Belki kokunuzu sıcaklığınızı hissetmek ister.
Rumirum esmerinadioya şu anda bunu deniyorum uyuduğunu farzedelim yanından kalktığım an uyanır eminim
Rumirum ekimkizi_ kucakta kendini geriye atıyor aüpürge sesi beyaz gürültü ninni hiçbir şey fayda etmiyor
ekimkizi_ Rumirum başka bir derdi olabilir mi babası yada başka biri denese sizin stresiniz ve üzüntünüz de etkiler üzmek icin soylemedim biz anneler evhamliyiz.
hayalperest2310 Rumirum benim kızım da kolikti canım 8.aydan sonra düzeldi bizde hamağı 8.qya kadar kullandık ama son zamanlarda orda uyumak istemeyince ninni açıp ayağımda hafif sallayıp uyuttum 1 yaşına girecek öyle devam ediyorum ama düzeldi 9.aydan sonra
Rumirum hayalperest2310 ay ayağımda da uyumuyor saatlerce sallamaktan oturan yerlerim uyuşuyor artık napacağımı şaşırdım
Rumirum ekimkizi_ başka birini asla istemiyor daha yüksek sesle ağlıyo babasıda oralı olmuyo çocuğun her sıkıntısı bana o kadar yoruluyorum ki
Nonames05 Rumirum yakınımızın aynıydı uyku eğitimi yarıda kaldı maalesef çare olmadı Prof a gitti çocugun huyu 2 yasına kadar böle sürer dedi önerdği şey soguk ta uyutmak oldu
Rumirum Nonames05 bizimkide tıp çaresiz soğuktada sıcakta da delicesine ağlıyor kaldı 1.5 sene bakalım 😄