PamukPrensesannesii Kızlar bu çizik için aşı yaparlar mi ? Sokak kedisi çizdi ama hep aynı bölgede olan sürekli gördüğümüz temiz bir kedi. Hastalık gibi bir belirtisi vs yok. Eve gelince kızımın elini sabunlu suyla yıkayıp kolonya döktüm.
PamukPrensesannesii Birdunyabircennetannesi Hiç bilmiyorum var mı yok mu. Sürekli o marketin önünde duran bir kedi 🥺
delirmeceler PamukPrensesannesii eşimin kuzeninin ev kedisi kızımı tırmaladı ki bayağı uzun bir çizikti sabunlu suyla yıkadım konu kapandı ama sizinki sokak kedisiymiş pek bilemedim üstte kalsın
Laden PamukPrensesannesii kedinin aşısı yoktur sokak kedisi olduğu için. Benim aşılı kedim tırmalayınca bile endişeleniyorum ben açıkçası
PamukPrensesannesii bebeimhosgeldin Pamuğa döktüm,pamuktan eline pansuman yapar gibi yavaş yavaş degdirim. Acıdı biraz ama mecbur mikrobunu kırmak lazımdı 🥺😔
sareveannesi_ @PamukPrensesannesii götürmenizde fayda var öncelikle zaten kuduz aşısı yapılır totalde 5 doz oluyor ama 1 hafta sonraya kadar aynı kediyi takip etme şansınız varsa ve ölmezse yaptırmıyorsunuz. Yani 2016 da staj yaparken kuduz aşısı bölümünde çalıştım böyle yapılıyordu.. geçmiş olsun
PamukPrensesannesii sareveannesi_ Teşekkür ederim. O kedi 6-7 aydır orada. Yani gene bakarım 1 hafta sonra durumuna. O zaman aşı için bekleyeyim mi 1 hafta ?
emilia PamukPrensesannesii Bizim kızı da tırmaladılar ben hemen sabunla yıkadım bir problem olmadı. Ama siz dilerseniz yinede bi doktorunuza sorun
PamukPrensesannesii emilia Cevap verir misiniz lütfen? Gözüme uyku girmiyor. Sizinki de derin miydi ve sokak kedisi miydi ?
sareveannesi_ PamukPrensesannesii beklemeyin ilk dozu yapılsın bi problem çıkmazsa zaten hastane bilgisini verir
minikcicegim PamukPrensesannesii geçen hafta ev kedimiz kızımın yüzünü tırmaladı ama biraz kötü tırmaladı aşıları vardı ama yinede sağlık ocağına götürdüm. Eğer bebeğinizin aşılarını yaptırdıysanız herhangi bişey yapılmıyor çünkü karma şekilde yapılıyor dedi doktor
PamukPrensesannesii minikcicegim Yani bebeğimin 1.5 aya kadar olan aşılarını yaptırdım. Menenjit hariç ama
ipekk05 minikcicegim canım geçen hafta bizimde ev kedimiz kızımın göz altını az biişey tırmık atmış orası kızardı şişti biraz göz doktoru sorun yok dedi ama bir hafta oldu henüz tam olarak geçmedi sizinde böyle olmuşmuydu