kisayizyaondan Evet arkadaşlar düşüncelerinizi ve yaptıklarınızı merak ediyorum, çocuklarınızın kıyafetlerini 2. Çocuğa saklar mısınız yada yakin bi akrabanıza mi verirsiniz.
lceLady kisayizyaondan Sakladim yani Üçüde birbirininkini giyiyor 😄 Burda şanslı olan en büyüğü sıfırı giyiyor En şanssızı en küçüğü 😂
susunbebekuyuyo kisayizyaondan sakladım araları tam 2 yaş 2.çocuğumun neredeyse hiç kıyafet masrafı olmadı bana
Mmdr kisayizyaondan kötüleri atıyorum güzelleri saklıyorum 2. Çocuk düşünmüyorum ama ya olursa bir süre saklicam baktım kesin net ikinci olmicak bir kaç hatıra seçip gerisini dağıtırım ama hiç cevremizde de ihtiyac sahibi yok belki torunuma saklarim 😂😂 benim kayınvalidem esiminkilerden saklamis getirdi çok hoşuma gitti tabi herkes aynı düşünür mü bilemem
OptimusPrime kisayizyaondan Ben sakladım. Sonra ikinci çocuğum oldu farklı cinsiyet bile olsa ufakken ablasının kıyafetlerini giydirdim. Pijamaları ıvgiydirdim. Baziları her iki cinsiyetin giyeceği renklerdi. Hem yeni aldım hem ilk çocuğumunkini kullandım. Sonra etrafa verdim.
kisayizyaondan lceLady yani tabi haklısınız 3 tane olunca birbirlerine kalıyor benim daha ilk bebeğim olduğu için onun küçülen kıyafetlerini hepsini ablama göndericem 2. Daha ne zman olur Allah bilir belkide hiç olmaz yani nasip 2. Çocuk olduktan sonrada zaten artık büyük olanın kıyafetini istesende birine veremezsin küçüğüne kalıyor:)
kisayizyaondan OptimusPrime zaten bebeklerin kıyafetlerinde kiz ve erkeğin hemen hemen aynı oluyor yani pek sorun olmuyor
Ozooo kisayizyaondan ilk kıyafetlerinin temiz güzel olanları kıyamıyorum saklıyorum diğer bebe giysin diye değil hatıra kalsın diye 🥰
susunbebekuyuyo kisayizyaondan ondan çok ara vermedim 😜 şaka bir yana 2 senede yepyenilerdi şimdi atıyorum gene düzgün olanları ihtiyaç sahiplerine veriyorum genelde
oylesinebiri_ kisayizyaondan ben istesem de veremem ya hep lekeleri kaldı kıyafetlerin önünde çıkmıyor ne denediysem çıkartamadım 🥲
delirmeceler kisayizyaondan bir erkek bir kız ikizlerim var oğlum daha yapılı o yüzden ortak renkler alıyorum oğlumdan kızıma uyacakları saklıyorum diğerlerini elden çıkartıyorum hayat şartları ne olacağı belli değil iyileri güzelce saklayın diğerlerini elden çıkartırsınız
acimavi kisayizyaondan ben şimdilik arka balkona poşet poşet istifledim. Ortalama 2 sene öyle saklarım, kardeş olmazsa da en son bir tanıdığa veririm. Kızım 1 yaşındayken emekliyor olduğu için hiç giymediği elbiseleri var, kıyamıyorum şu an kimseye vermeye
3kedili2bebekli kisayizyaondan benim ikizlerim var bir daha çocuk yapmam diye çevreme dagitiyorum hem herkesin durumu gerçekten zor alan var alamayan var
Nikita kisayizyaondan ikinci çocuk düşünsem saklardım. Yeğenlerime saklıyorum. Erkek yeğenim olacak mesela kızımın unisex her şeyini ona ayırıyorum. Pembeli morluları da ayrı bir kutuda biriktirip ihtiyaç sahibi insanlara gönderiyorum.