NazArsen 2,5 aylık oğlum var bezi sürekli sızdırıyor 3 numara sleepy kullanıyordum sızdırıyor diye molfixe geçtim 3 ve 4 numara deniyorum yine sızdırıyor ne yapabilirim
aysebb NazArsen Bende 5,5 aydır molfix kullanıyorum hiç sızdırma gibi bir sorun yaşamadım bu zamana kadar 🤔
oglumubeklerken NazArsen 2 buçuk aylik bebek için 4 numara bez fazla büyük değil mi. Büyük olduğu için sızdırır. Bez paketlerinin üstünde kilo yazar bebeğinizin kilosuna göre seçebilirsiniz hep öyle yaptım hepte tam geliyordu bez numarası oğluma.
NazArsen yildiz-alp2024 en fazla iki saatte bir değiştirmeye çalışıyorum üç numara lastik izi yapıyor dört numara fazla büyük napsam bilmiyorum
EbruBoluKaya Bende sleppy natural kullanıyorum doğduğundan beri 4,5 aylığız evet bazen sızdırıyor kakasını ama oda yaptığında kucakta falan çok oynatınca yada gerçekten fazla fazla yaptığında oluyor onun harici bir sıkıntı yaşamadık
NazArsen EbruBoluKaya bende sleepy kullanıyordum bu iki ve üç numara da yukarı doğru çiş sızıyor sürekli
NazArsen oglumubeklerken mesela şu an 5,5 kilo üç numara kullanıyordum iz yaptı bacağına dört numara da çok büyük
mmellissa NazArsen gevşek bağlayınca erkek bebeklerde yanlarından sızdırma oluyor😂 bnmde oğlum 5 aylık molfix 3 numara kullanıyorum bi kaç defa gevşek oldugunda çiş komple yanlarına gidiyordu artık 3 numara küçük geliyor oyuzden az kaldı son kalanlarda bitene kadar biraz gevşek bağlıyorum fazla gevsek bırakınca çiş komple dışarda oyuzden onun ayarlamasını iyi yapmak lazım bağladıktan sonra köşelerini çekiştiriyorum bacagını sıkmayacak şekilde mi değil mi diye kontrol ediyorım
EbruBoluKaya NazArsen ben 4 numaraya geçtim uzun zamandır bunu kullanıyorum daha dün yeni paketimiz geldi ebebekte indirim varken. Çok gevşek bağlıyo olabilirsiniz arkasını ince şekilde içeri katlayıp bel kısmını biraz daha yukardan tutmayı deneyin
oglumubeklerken NazArsen yani genelde iz yapıyor bezler zaten bilmiyorum ben iz yapsa da kullandım yani canını acıtmadıkça sorun da yaşamadım hiç 27 aylık oldu oğlum 27 aydır sleepy kullaniyorum
canparelerim NazArsen bence erkek bebeklerde sızdırma olayı çok yaşanıyor. Bende oğluma hangi marka kullanırsam kullanıyım mutlaka sızdırıyordu çişi ya da kakası çıkıyordu, şimdi 2aylık kızım var daha bir kere bile ne çişi ne kakası sızmadı bezden.
Ardenaden 2 ayligiz 3 numra molfix gece de prima kulniorm.bezi baglarken pipisini asagiya dgru indirerek baglyn bazen bnmkide siziyor ama bu primada bilenoluyor pipisi yana kayiyor ya ds yan yatirirsam kusmasn diye siziyor
minikpogaca NazArsen 6 aylığız 9 kilo 5 numara kullanıyorum. Bebeğim erkek ve sızdırma oluyor. Bunu ne yapsanız olacak. Bezi çok büyük tutarsanız bacakları ilerde ayrık kalabilir. Lastik izi olabilir lastikli bezler tamamen olmaması zor. Çok gevşek bağlaman lazım yinede olur azıcıkta olsa. O yüzden bence numarasını düşürüp bir tık gevşek bağlayarak lastik izini minimuma indirebilirsin. Sonuçta bebeği kucağımıza alıyoruz yatıyoruz kaldırıyoruz poposundan tutuyoruz tabiki lastik izi oluyor ister istemez.
Ardenaden NazArsen beklemeden olmuyir ya zaten bnmde pipisi yaba ya da yukari kaydiysa yeni bagkadgm bezde bile siziyor mutlaka asagiya egip baglamak lazm