Efeannesi_ Şule giyim diye bir sayfadan takım sipariş ettim arıyorurum iki gündür cevap vermiyorlar mesaj atıyorum kargoya çıkacak yok imalattan bekliyoruz diye beni bir hafta oyaladilar nereye şikayet edebilirim acil kızlar yardımcı olabilirmsiniz
tineanigra Efeannesi_ büyük ihtimalle çakma sayfadan aldınız 2 tane Şule giyim var aynı Profil fotosu ile biri 1 milyon takipçili diğeri 769 ve 4 kez isim değiştirmiş.
Efeannesi_ tineanigra şükür hallettim sabahtan beri resmen aramakla mesaj atmakla geçti günüm en sonda paramı gönderdiler
Efeannesi_ tineanigra teşekkür ediyorum inanın çok üzülmüştüm çünkü parayı kimse yolda bulmuyor mesela eşim kendine almadı çocukla bana aldı siz alın gerek yok dedi kendinden kıstı bizim için yani
fatma2711 Bende sallanan sandalye almistim dolandirildim gittim adliyeye sikayet ettim ama elime hic bir sey gecmedi
Efeannesi_ fatma2711 ben o gün polisi aradığımda bana sadece dedikleri tek şey bişey yapamayız boşuna aramışsınız en yakın karakola gidin şikayetinizi söyleyin demeleri 😶
Tombikdonerartikcokpahali Merhaba halletmişsiniz şule giyimine yakın oturuyorum, sizin için irtibata gecebilirdim. Çok şükür ki halletmişsiniz 🫂
Efeannesi_ Tombikdonerartikcokpahali ince düşünceniz için teşekkür ediyorum🙏🏻 aslında suç bende şikayet vara baksaydim bir sürü şikayet varmış hep benim gibi şikayetler araştırmadan direk verdim ama neyseki ucuz yırttım ilk ve son oldu Instagram’dan bir dahada vermem kızlar size de fikir olsun amaan