kelebekkkk48 Kızlar yeni tesettüre girdim İzmir’de yaşıyorum hiçbirşey bulamıyorum alışveriş yaptığınız butikler güvenilir Instagram sayfalarını önerebilir misiniz
tiggerwinnie kelebekkkk48 nur ala butik, eminoş butik, Fatma atasoy ben hepsinden alışveriş yaptım memnunum
unluckymom kelebekkkk48 lcw modest spor giyinmeyi severseniz çok iyi bence klasikte öyle güzel parçalar var
Belcim30 kelebekkkk48 moda ebva galiba buydu harika bir yer fiyatlar uygun aldım ben, tofisa, moda Nisa burda alabilirsin ve hepsinden aldım
muhammedinannesise kelebekkkk48 ah ah gel bacım bendensin bende bulamıyorum izmirdeym geçen ay pazarium dan yaltım gzl geldi ipek stil de ferace alıyorum sonra lamelifte alıyorum bazn. 😅
cennet3534 kelebekkkk48 bende izmire gelin olarak geldim bemde hiçbişey bulamıyorum burda üstte klasında bayramda geliyor güzel bişey bulalaum
muhammedinannesise cennet3534 kesinlikle bn bde gurbete gldim kimsem yok ya izmirde nrrde oturuyorsnz
muhammedinannesise cennet3534 ya bende gsziemirdeym ay izmirde yaşamak çok zor ve kötü.ya alışamıyor insan
slnrcn kelebekkkk48 tebrik ederim Allah kabul etsin 🩶 en güvenilir olan trendyol bence. İnstagram bazen sıkıntılı oluyor değişim ve iadeler ücretli.
sokaklahmacunuu kelebekkkk48 bende bayramda girmeye niyetlendim insaallah bulamiyorum bende ya bulduklarimda 1000 kusurden basliyor saka gibi elbise tarzi istiyorm daha cok
muhammedinannesise sokaklahmacunuu pazarium çok gzl cmm dha geçen hafta istetim 3 elbise 5 eşarp 1300 tl
Mukaddes_5 kelebekkkk48 gercek manada tam anlamiyla mi girdiniz tesettüre ona gore sayfa onerisinde bulunacagim