Hala ne olduğunu çözemedim sabahtan beri düşünüyorum neydi o diye 🤦🏻♀️ eşimle 1 buçuktu saat oturuyorduk kedim de mutfaktaydı o ara biz aksam olduğu zaman kedimin tasmasını çıkarıyoruz oğlum sesinden kalkıyor diye zil var ucunda tasmanın her neyse otururken tasmanın zil sesi geldi uzun uzun yani anlık değil ve ses uzaktan geliyor belli yan tarafta falan sallıyor sanki birisi mutfakta o şekilde. Eşim kalktı baktı kedi salonda tasma falan yok yanında tasmasını çıkardığında koltuğun arasına koymus eşim bide kedinin kedi dokunup sallamadı yani koyduğu şekilde duruyor sallasa dibimizde zaten duyardık net şekilde cok irkildim bu neydi diye hala düşünüyorum o zil sesi nereden geldi diye evimde zil tarzı hicbirsey yok sabahtan beri baktım belki oyuncak vs kalmıştır diye ama yok zile dair hicbirsey ve o tasmanın zil sesiydi zaten. Biz eşimle her gece YouTube de korku videosu izliyoruz 1 saat kadar acaba artık etki mi etti desem korkuttular ne desem bilemedim 🤷🏼♀️ ama çok tuhaf o zilin odada olması ve yan taraftan zilin uzun uzun sallanma sesini ikimizin aynı anda duyması