Buse_asya23 mrhblar bebegime bal kabagyla yapablcegim corba, yemek tarifi vercek var mi ? acil . kizim 13 aylik
Themom_ Buse_asya23 Balkabağını haslayın ezin yulaf unu/ pirinç unu/ İrmik ne varsa pişirin yarım ya da çeyrek avokado koyun bir çay kaşığı pekmez/ tahin ya da hurma özü koyup karıştırın 👌
Aslan2103 Buse_asya23 en kolayi balkabaklarini hasla 15 dk blendirdan gecir 2 yemek k. Arpa sehriye ekle yumusayinca sehriyeler varsa ilik suyu ve kuru nane ekle. Bi tasim kaynat hazıir ☺
Kuzeynepp Buse_asya23 balkabagı patates ve havucu haşlayın blender yapın ilik suyuda ekleyin oglum cok sever cok da basit çorba
Muhammedaliannesi Buse_asya23 balkabağı soğan sarımsak havuç patates bir küp et suyu çok az zeytinyağı düdüklüde haşlıyorum blenderdan geçiriyorum mis gibi oluyor bizde içiyoruz eşimle oğlumda çok seçicidir ama o da çok seviyor
Kuzeynepp Buse_asya23 hayır sogan konmuyor sadece bu kadr. Kiwinin buhar makınası war tavsiye ederim aşırı memnunm ek gıdada cok kullandım. Sebzeleri haslıyorsunuz sonra tek maknada blender yapıyorsnz çorba oluyor yada suyunu koymadan sadece haslayıp sebze olarakda verebilirsiniz.
Annekizcicileri Buse_asya23 ben önce haşlıyorum suyu bitince süt ekleyıp bilendir yapıyorum sonra az bişey tuz karabiber atıyorum kızım sevıyor 28 aylık siz karabiber atmayabilirsiniz 13 aylık olduğu için