Sebusebu Benim bi kız var 2 yasında. Cok akıllı sakin öyle atlama zıplama vs yok bişey tehlikeliyse yaklaşmıyor hiç emeklemedi yere koyardık öyle sakince oyuncaklarla oynardı filan sonra direk yürüdü zaten. Smdi ise oglum var 10 aylık. Yere bırakıyoruz mesela ortaya salonun baska ucunda buluyoruz sandalyeleri deviriyor parmaklarını sıkıştırıyor ya da bizim saçlarımıza yapışıyor babasını tokatlıyor filan😂 hiç alışık olmadıgımız şeyler😅 herkes yandınız siz erkek cocugu böyle oluyor vs diyor. Gerçekten erkek cocuklar hep böyle mi? Yok mu böyle benim oglum sakindir güzel oyun oynar diyen. Mesela kızım masasına oturur güzel güzel resim yapar oglum büyüyünce sanki o masanın tepesine cıkıcakmış gibi sinyal alıyorum😅
pasaklisinkukuli Sebusebu kız erkek ayrımı değil bebekten bebege fark ediyor karakteri öyleyse yapacak bişey yok benim kızım vaf ama sizin kızınız gibi asla değil
durununannitoskosu Sebusebu Benim kızım 8 aylık tutunup yürümeye başladı hiç 1 saniye durduğunu görmedim, sürekli biseyleri kurcalar döker düşer ama ben bu durumu seviyorum, meraklı ve hareketli olması çabuk öğrenmesini sağlıyor
Ecemsultan Sebusebu 2 kızım 1 oğlum var oğlum bebekliğinden beri okadar akıllı anlayışlı ve çok sakindi halada öyle şiödi 11 yaşında çok efendi bir çocuk. Ama kızlarım çok fena çokk 😊
curlymomms Sebusebu benimki daha 4 aylik ilk 2 ay sadece agladi kolikti gazdı eftü püftü sanki etini kopariyomusuz gibii 😂😂 simdi sakinledi ama nasıl ? karsisinda surekli sebeklik yapacak biri lazim asker istiyor resmen basina aglamaya her an hazirlikli asiri gergin 😵💫😂
ppzeynep Sebusebu Bu soruyu oğlum 2 yaşındayken sorsaydınız, oğlumu örnek gösterir; dünyanın en uysal ve sakin oğlan çocuğu olduğuna yemin edebilirdim. Gelin görün ki yok böyle bir değişim. 2 yaşından sonra terör estirmeye başladı. 4,5 yaşında. Aynen devam.