tugbaak95 Kızlar merhaba oğlum 1 yaşında ve bir haftadır gecemyen öksürükle boğuşuyoruz. Yani ne yapsam geçmedi ve geçmiyor sırtına bal sürüyorum öksürük şurubu kullanıyoruz günde 3 4 doz hava veriyorum evi havalandırıyorum evin havasını temizlemek için hava temizleyici makina bile aldık ama geçmiyor ne yapabilirim başına gelen var mı yardımcı olun
tugbaak95 tugbaak95 ve farkettim geceleri ve gündüz yattığında com artıyor yani yatarken öksürük nöbeti başlıyor sebebi nedir anlamadım bir türlü
tugbaak95 emert6363 henüz test yaptırmadık ilk aklıma o geldi zaten en yakın zaman da alerji testi yaptıracağım. Ama daha önce yoktu yani bir gece birden başladı ve geçmek bilmiyor oyuncakları doğduğundan beri olan oyuncaklar
tugbaak95 emert6363 ya bir de ben evde çok eşya olduğundan olabilir mi diye düşünüyorum çünkü ne kadar eşya o kadar toz. Eşim saolsun gelen nereye oturacak diye her yeri kapattı koltuklarla e masa sandalye bir şey attirmiyor evden ben ferah olsun diyorum o inadına dolduruyor esyayla salonu bunda etkisi olabilir dimi
emert6363 tugbaak95 olabilir çünkü az eşyalı hergün dip bucak süpürüp havalandırdığım evde tozlar tüyler havada uçuşuyor
tugbaak95 06690669 hayır henüz goturmedik daha önce de böyle oluyordu ama bunun gibi o zaman tam tikaniyordu ciğere iniyordu o zaman goturdugumuzde bronsial diyordu doktorlar. En son goturdugumuzde yine bronsial dediler ama tatile çıkmak zorundaydık hastaneye yatiramadik annemin oraya gittiğimizde gerekirse yatiririz dedik oraya gittik iki gün içinde hepsi geçti öksürük tıkanma normale döndü inanılmaz bir biçimde
tugbaak95 emert6363 evet ben eşime bunu anlatamıyorum maalesef yatak odası da aynı zaten yatak odası takımı var bir de iki tanede çekyat var adım atacak yer zor her yer kapalı
06690669 tugbaak95 alerjık olabılır ama suan sehır değişme gibi bir durum yoksa götürün antıbıyotık verılır belkı. Benmde kızıö öksürürdü bişeler yapardım evde geçerdi en son boyle gecmedı ve ben 1 ay ha gectı gecıcek dıye beklettım bronst oldu cocuk ılk defa. İlacsız ve geçmedi malesef. Duzenlı bır sekılde hava verdım kontrole gıttm işe yaradı şükür
tugbaak95 barbiee_ evet hatta üstüne karanfil batırdım koydum , pekmez içiyorum, geceleri sıcak kaynamış suyun içinde baby vick koyuyorum her şeyi denedim ama yok istanbulda oturuyoruz yüksek ihtimal buranın havasından oluyor diye düşünüyorum