Tuba Minakanne Ben 4,5 aylıkken ilk kez vermiştim oda yaz ayındaydık aşırı sıcaktı diye. Kış ayında gerekmiyor 6 ayına kadar bekleyebilirsin.🤗
Rodin124 Minakanne keşke erken verseydim cok dedim cunku kızım alışmadı 10 buçuk aylık sevmiyor kaşıkla zorla veriyorum bence erken baslamalısın
Gundogduu Minakanne 4 aylikken 1 2 cay kasigi ile basladim smdi 5bucuk aylik bardakla iciriyorum kendi ne kadar isterse iciyo
tugceilealin Minakanne anne sutu aliyorsa cok gerekmiyormus ama sadece mamayla beslenen bebeklere 1 aydan sonra iciriyorlar
Agsyduejejd27389391288 Ben 40 ciktigindan beri veriyirim suan 5 bucuk aylik kizim ver yani birsey olmz korkma
menis_21 Minakanne Mama ile besleniyorsa vermelisin anne sütü alıyorsa ek gıdalara başladığın zaman ...
otose_san Minakanne kış geldiği için 6. ayı bekletebilirsiniz ya da isterseniz beslendikten sonra kaynayıp soğutulmuş sudan 1-2 çay kaşığı verebilirsiniz, ağzındaki kalıntıları alsın diye
saziye_14ocak Minakanne su zararlı değilmiş aslında bebeğe çok araştırdım sadece midesi küçük olduğu için sütün yerini kaplamasın diye su vermeyin diyor doktorlar zaten sütün bile %80 i su ağzını ıslatın bence
Esesen Minakanne ilk üç dört günlükken zemzem verdim bir çay kaşığı.haftada bir bir iki çay kaşığı veriyorum yine 45 gunluguz