ebruozdemr Kızlar merhaba 4 aylık bebeğimin gece uykuları çok düzenliydi şimdi ise 1 saate bir 2 saate bir kalkıyor bunu yaşayan var mı bu uyku gerilemesimi bu ne ne zaman düzelir gerçekten düzelir mi kafayı yemek üzereyim
busehavva ebruozdemr 4 ay 25 günlük Tam 1 aydr bunu yaşıyorz mahvoldm uykusuzlktan.saat sürmeden kalkıo gündüz kıısa uyuyor, geçmesini bekliyoruz bu atağın
vildanzeynep ebruozdemr 10 gündür aynı sorun var ne uyku ne düzen bişi kalmadı atak zamanı diyorlar bende kafayı yemek üzereyim
hbbt ebruozdemr ebruozdemr benim ki tam düzene girecek gibiydi aşıdan sonra bı huzursuzluk başladı geceden beri ayaktayız şuan uyutmaya çalışıyorum
mamalisa ebruozdemr ay bu ben ben de aynı şeyi düşünüyordum az önce. 7 saat aralıksız uyurdu bazen gece şimdi 1.30 2 saate kalkıyor😵💫
MerveMasal11 Ayda başlayıp hala devam eden o uyku gerilemesi:( şuanda 9 aylık ve halaa aynı durumdayız gece saat başı kalkar ve 4. Aya kadar sabaha kadar uyurdu bebeğim ama o 4. Aydan sonra tüm düzen bozuldu vede devam ediyor
Mervemdlflflfl ebruozdemr tabi zaten her doktor söylüyor daha da iyi uyuyacak diye öyle de oldu rutininizi bozmayın aynı devam edin uyumasa bile aynı saatte uyku rutininde olun
alim0811 ebruozdemr 4 ay 22 günlük önceden gece 1 kere kalkardı bazen onu da yapmazdı uyurdu sabaha kadar 4. Aya girdiğimiz den beri ne gündüz uykusu var ne de gece yarım saat uyuyo en fazla gündüzleri gece de 1,2 saatte bir kalkıyo yıldım valla