Sedaakaraagac Bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor ve bu sebepten huysuz ne yapabilirim bilgisi olan var mı?
Nily Sedaakaraagac benmkide 3gundur yapmiyor surekli agliyor bastirdikca Ucunda falan heralde ama cikarmadi Napcam bilmiyorum
Yasirin_annesi Sedaakaraagac aynı sıkıntı bizde de var ben önce ılık bir duş aldırıp zeytinyağı sürüyorum o şekilde bir defa yapıyor ama huysuzlanıyor tabi ağlama krizine girdiği bile oluyor 😕
Canansena Sedaakaraagac biz çok çektik bu konudan hala bile devam ediyor kulak çöpünü zeytin yağına batırın poposunu uyarın düzenli zeytin yağı içirin . Biz doltorada gittik fitil verdiler o bile işe yaramamıştı
Azimenurr Canansena zeytin yagini direk vermeyin bence bn kizima verdim ve pisman oldum bebeklerin bunyeleri zayif oldugu icin kizimin midesi kabul etmedi ve nefes almada zorlandi 3 saat acilde kaldik bu yuzden bn birdaha hicbir sekilde vermeyi dusunmuyorum
Canansena Azimenurr doktorum 1ay kaşığı zeytin yağı ver dedi her gün bende öyle yaptım ilk başlarda midesini bulandırdı ardından hemen emzirdim ama sonraları süt içer gibi içti bir sorun yaşamadık. Şuan bile bazen 2 gün yapmıyor o zman veriyorum ertesi gün mutlaka yapıyor
Nily Azimenurr canm evet kivamindan dolayi bende korkuyorum vermeye Mamasina katiyorum genelde Bu mamalar bizi bitirdi zaten, keske sutum cok olsada mama vermek zorunds kalmasam:(;(
Sedaakaraagac Canansena Canansena bugün çok ağladı normalde ağlayan blr bebek değil çünkü sanırım bu durumdan dolayi baya huysuz sabaha kadar bekliyim eğer yapmiyosa zeytinyağı icirmeyi denicem bır sakıncası olmaz herhalde
Canansena Sedaakaraagac benim bebeğim 20 gün boyunca hep ağladı ıkına ıkına ben başta hep gaz sandım hiç tuvaleti aklıma gelmedi sonra sadece bezi hafif lekeleniyordu sadece ama hiç yamıyordu zeytin yağı bize çok iyi geldi doktor tavsiyesiyle başladım
Ercanekininannesi Dün bende aynı sorunu yaşadım normalde daha mamayı içerken alttan patır ptır yapar günde 3-4kez yapıyodu. Akşam 8 oldu bi başladı ağla ağla helak oldu çocuk memede almıyo susturamıyorum anlmadımda nedenini. Sonra aklıma geldi kaka yapmadığı yarım çay kaşığı çörek otu yağı içirdim, kiraz çekirdekli patikler var onları ısıtıp masaj yaptım hemen yaptı sonrada bi yıkadım rahat rahat uyudu yavrum