sena2301 Kızlar marhaba kızımla parktayken top gördü bak kelimesine ba der topa op der işaret parmağıyla bana gösterip “ba op” (bak top ) dedi sizce bu iki kelimeli cümle mi sayılıyor emin olamadım
Cicektebenimcicekligunlerde sena2301 sayılır bende benimki de öyle baba gel falan der bazı kelimeler yarım henüz
Hoptirililaylalaylaylilaylom Evet biz nasıl “abim geldi. babam gitti” gibi cümleler kullanıyorsak Çocuklarımızın da iki kelimeli cümleleri "bak top. Top al, gibi şeylerdir
A2B4 sena2301 22 ayligiz 10 kelimesi var.kelime sayısı normal cümle için erken her çocuk bir degil30.aya kadar normalmis…
sena2301 A2B4 olsun o kadar varsa kelimesi sorun olmaz diye biliyorum biz 14 aylığız doğduğundan beri çok konuşuyoruz onunla onun etkisi olduğunu düşünüyorum
sena2301 A2B4 daha 2 yaş bile olmamış takmayın kafanıza 10 kelime az değil zamanla arttırır inşallah 🌸
Cinarinannesi23 sena2301 benim bebeğimde aydede, Aybaba, baba en en diyor yani arabaya gidelim diyor. Bu ne? Diyor soru soruyor bunlar ikili kelime oluyormu acaba bende merak ediyorum