mnura Kafama takılam soruyu size sormak istediğim bebeğim şuan 8 aylık ve yani çok sık değil ama gün için de 4 5 kere farkediyorum sürekli kendini sıkıyormuş ve titriyormuş gibi haraketler yapıyor normal bi durum mu hastaneye gitmem gerekiyor mu
zynprvlfsn mnura merhaba, ne durumda acaba el titremesi, benim oğlum 6 ay 8 günlük. Ağladığı zaman vs ellerini titretiyor, parmakları farklı şekilde oluyor, hatta eli düğünde oynarsın ya o şekilde kıvırıyor.
nez34 mnura daha onceden de yapıyormuydu yenı mı yapmaya basladı yenı dogum yaptım benım kızımda ellerını tıtretıyordu eeg felan cektırdık tekız cıktı uyku myoklonisi olabılecegı soyledındı bıze
mnura 01012024 arkadaşımın bebeği 2 aylıkken o şekilde titriyordu acıktıgında doktora gitmişti bi sorun olmadığını acıktıgında heycandan yata stresten kaynaklı bi durummuş doktor bi sorun görmemiş bence sizde sorun etmeyin kızım şuan 8 aylık oldu ve bu durumla çok karşılasıylrjm normal mi bilmiyorum avıktıgında değil çoğu zaman öyle gibi geliyor çok fazla takıyorum