gmz9076 biz gecirdik ve bitirdik elhamdulillah rabbim dusmanima vermesin bu derdi galiba biz daha basindaydik farkedince hemen ozele gittik kizimla bana xabion losyon verdi esime hap verdi doktor ilk gun banyo yapip 3 gun ust uste losyonlandik tabi bu sirada butun kiyafetler 60 ile yikadim sirke ile kanka olmustum ki hala oyleyim nevresimleri 90da yikayip utuledim utusuz hicbirsey giymedim bornozlarimiza kadar utuledim corap ic camasiri aklina ne geliyorsa herseyi ayni kiyafetleri giydik asperox sisesine beyaz sirke koydum butun elimizin degdigi yerleri sirke ile sildim halilara her aksam sirke sıktim evi hergun supurdum sildimm 3. Gun sonrasinda banyo yaptik tekrar nevresim degistim 10 gun ara verdik tekrar 3 gun surduk 4. Gun yikandik 10 gun bekledik doktora gittik bitmis dedi ama 1 ay icinde tekrar kasinirsaniz yine gelin dedi elhamdulillah rabbime hicbiseyimz yok ama benim pskolojim cok kotu insan icine cikamiyorum biyerlere dokunamiyorum hastalik geldi gecti ama pskolojimide aldi goturdu beraberinde biyerim kasinsa hemen uyuzmuyum diyorum cok kotu allah dusmanima vermesin