Elaa4050_ Kizlar help!!! Az önce lavaboda yıkanirken az bı lekelenme olduğunu fark ettim ama adetim baslamadi henüz oruç tutmak istiyorum ama olur mu bilemedim size sormak istedim yoksa boşuna aç durmayim akşama kadar adetimin baslamasina bir iki gün var
gurbettebirkadin Elaa4050_ bende bugün oruçtan hemen sonra lekelendim artık başlama zamanıydı istersen abdest al yine devam etmezse tutarsın .
bibibibiskrem Elaa4050_ önceki adetinizin üstünden 15 gün geçtiyse adet gözüyle bakılır tutulmaz ama 15 gün olmadıysa özür sayılır tutulur . İsterseniz bı gusül alin niyetlenin devamı gelirse tutmazsiniz
merveatlaseymen Elaa4050_ yok bence tutmayın lekelenme olduysa he ama suan abdestlenin hemen isterseniz bi bakın duruma sahur bitimine kadar ama lekelenme devam ise gcerli olmaz
mobesebesir Elaa4050_ bugün bende aynı şeyi yaşadım gorumceme danıştım bu konuyu adetinizin üzerinden 15 gün geçmişse adet sayılıyor ozure girmiyormus oruç tutulamazmis yani
gurbettebirkadin Elaa4050_ o sorun bende de var o zaman riske girmeyin hiç sonuçta adet gelmeye başlamış mesela ben lekelendim ama yoğun olarak 4. 5. Gün oluyor spralden kaynaklı . Ama senin adet düzenin nasıl bilmiyorum . Ama lekelenme ile adetin başlamış oluyor . Ben öyle biliyorum yine de sana bırakıyorum .
Elaa4050_ gurbettebirkadin tamamdır canım teşekkür ederim aslında imam-hatip mezunuyum bilirim böyle şeyleri bende tutulmaz diye biliyorum ama adetim yakın kasıklarımda ağrı var muallakda kaldım fikir almak istedim 🌸
gurbettebirkadin Elaa4050_ hepimizin düzeni şaştı sanırım benim de gecikmeli geldi şükür geldi ağrıyla durulmuyor 😀 rica ederim ağrısız geçsin inşallah 🌸
bittercikolata_ @Elaa4050_ ya benimde spiralden kaynaklı düzenim bozuldu.lekelenme oluyor her ay bu ayda iki gün çok az az geldi bilemedim ama o iki gün oruç tuttum üçüncü güne biraz fazla geldi regli gibiydi o gün tutmadım.bende tutsam mı tutmasam mı bilemedim ama tuttum artık o günleri
Birdunyabircennetannesi Elaa4050_ Olmuyor Daha yeni adetim bitti Sırf 2 gün leke geliyor diye tutamadım oruç Lekeler adetten sayılıyormuş