Deletedmom143 Kızlar merhaba annem aylardır kanser tedavisi görüyor Salı günü de büyük bi ameliyat a girecek . 41 adet Yasin topluyorum Allah rızası için alabilecek var mı acaba 😔🙏🏻
Deletedmom143 Seydameva çok teşekkür ediyorum Çık duygulandım nasıl iyi insanlarsınız toplu cevap yazmayı bilemedim böyle yazayım dedim Allah ne muradınız varsa versin 🙏🏻💕💕
Sewwo Deletedmom143 Allah hepimizden razı olsun inşallah. Allahın izni ile okuyup okudum diye döneceğim. Allah annenizi siZe ve sevdiklerine bağışlasın. Allah tüm annelerimizi bizlere bağışlasın 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Seydameva Deletedmom143 sizinde inşaAllah en önce Şafi ismiyle şifa versin yarın bir kaç kişiye daha sorar dönerim size inşaAllah 🥰 postu takip edeceğim 41 toplamanıza inşaAllah yardımcı olacağım
Deletedmom143 Seydameva nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim 🙏🏻💕 çok zarifsiniz 🙏🏻 Bu arada herkese bir adet düşüyormuş kızlar yani 2 alanlar bir adet okursa olurmus 🙏🏻
Seydameva Deletedmom143 evet ya 41 Yasin’in özelliğ herkesin 1 adet okuması 🙈 teşekkür etmenize gerek yok lafı olmaz herkes bir gün bunu yaşayabilir yarın haber vereceğim size 🥰
2760yt Bende okuyabilirim çevreme de söylerim rabim şifa versin.. tıbbul kulubi salavatı var Google yazarsanız çıkar. Bunu muhakkak okuyun okutun hatta ezberleyin 👍🏻sürekli okuyabilirsiniz tesirli güzel bir şifa salavatı dır..
Deletedmom143 2760yt bilmiyordum bunu hemen araştırıyorum ezberleyeceğim teşekkür ederim , Allah kabul etsin 💕