Ikrabuglem16 Kızlar taksitli çekim olan ürünün iadesi nasıl olur? Daha teslim alınmadan iade oldu ücreti nasıl yatar bilgisi olan varsa yazabilir mi rica ediyorum.
Ikrabuglem16 Ikrabuglem16 taksitli olarak mı iade edilir veya direkt iptal olup karttan para çekilmez mi?
mmellissa Ikrabuglem16 her ay kart harcamalarına girince görünüyor 6 taksitse diyelim -2000 hemen altında +2000 iade gorunuyır yani karta hiç yansımadan o ucret iade geliyor
Ikrabuglem16 Dolores peki bişey daha sorayım rahatsız ediyorum ama taksitli olduğu için daha çekilmiş gözükmüyor ve 2 ay geç ödemeli 2 ay sonra mı başlar
Dolores Ikrabuglem16 sipariş onaylandıktan sonra iptal ettiyseniz yine de çekilir, sonra da geri yatırılır. Hiç dönüşü yok yani
Deletedmom_112 Ikrabuglem16 daha önce başıma geldi, taksitli aldığım için tekrardan taksitli yattı 🤦🏻♀️
Deletedmom_112 Ikrabuglem16 mesela 1800 liralık ürün alıp 6 taksit yaptınız ya, iade edince 6 ay boyunca aylık 300 lira yatar.
delirmeceler Ikrabuglem16 2 ay sonra ödeden bahsediyorsunuz sanırım taksitli olarak geri alıyorsunuz yüzde yüz yaşadığım için söylüyorum