Aslında 29 Kasım 2019 da bir belirti vermişti oğlum. O gün annemde yoldaydı geliyordu 🥰 yolda tedirgin olmasın diye sadece canımın içine anlattım olanları ❤️ @aybkuzbk ❤️ teyze balı geliyor Büşra demişti bana 🥳 neyse normal hayatıma devam ettim. Anneme anlattım gelince. Sürekli hastaneye gidip geliyorduk. Nst’de az gözüküyor ama benim canım çok acıyor diyordum... ama o sancılar hiç bir şeymiş yani☺️ Neyse geçti gitti 😎 sürekli muayene oluyorum ama 2cm diyorlar sürekli 🤷🏻♀️ 30 Kasım ile 1 Aralığı birbirine bağlayan gece😱 sancılarım arttı. Her sancı geldiğinde kalkıyorum yürüyorum çömelip kalkıyorum kendi kendime uğraşıyorum 🤦🏻♀️ bu arada emre ile annem arada bi dalıp geri uyanıyorlar 😁 annem yat yoruldun artık diyo. Dedm uyuyamıyorum sancılardan. En son 4 dk ya bir geliyordu. Gittik sabah hastaneye nöbet listesine baktım ne göreyim 🤩 canım doktorum ( @drondersakin )gebe 3 polikliniğindeydi 😍 yanındaki bayan muayene etti beni. Duydum doktoruma söylerken 5 cm olmuş hocam diyordu 🥰 dedm oğluşum geliyor 🥳 geldi canım seni kadın doğum acilye yolluyorum doğum başlamış dedi. Nasıl heyecanlıyım Nst ye bağladılar. Sancılarım vardı ama azdı 🤷🏻♀️ yinede yatış verdiler. Damaryolu açıldı hadi doğuma dediler öğleden sonra saat 1 gibi sancı odasına girdim. Başladı 6 saat süren doğum serüveni ❤️ Yanımda tanıdığım bi hemşire ablam vardı. (fahriye ablam) Doğum bitene kadar da yanımdan ayrılmadı ❤️ sağolsun. Neyse üstüme önlük giydim yatağıma gittim. Getirdiler 1000lik bir serum 😱 verdiler suni sancı 😔 2 tane binlik serumla sancı verdiler. Allahım dedim ölecem bu nasıl bir sancıdır yarabbi😣 stajyer öğrenciler belime masaj yapıyordu sürekli amabsaat 5 olunca onlarda gitti 😣 sürekli gelip kontrol ediyorlar ama açılma hızlı ilerlemiyor. Saat 3 te oksijen taktıklar. Doğuma kadar ağzımdaydı ölüyom sandım yani. İt gibi davranıyorlar zaten asla videolarda gözüktüğü gibi canım cicim yoktu yani 🤷🏻♀️😠 hakkımıda helal etmiyorum asla hemşireler ve doktorlara. Neyse saat tahminimce 6 buçuk falandı 250 lik bir serum daha geldi ama çok durmadı. Çünkü 9 cm okumuştu 🤩 kapatmışlardı. Artık her sancı geldiğinde ıkın dediler ve gittiler 😱 Neyse ben geldikçe ıkınıyorum. Bi ara dedim Büşra bitti artık ölüyon sen diye bıraktım kendimi. Sonra Fahriye ablanın seni geldi kulağıma “ hadi Büşra hadi, başaracaksın hadi” bana güç verdi sesi. Onun sayesinde kendime geldim. Ikındım son gücümle. Fahriye abla geliyor dedm. Yok sen öyle hissediyon dedi hayır geliyo bak dedm. Sonra doktorları hemşireleri çağırdı başladı doğum 😶😶 beni her ne kadar pratisyen doktorların ellerine bıraksalarda , doğduğu an kucağıma vermeselerde oğluma kavuşunca tüm ağrıları sancıları unuttum. 18:58de dünyaya gözlerini açtı paşam 🥰Bana bacağımdan falan iğne vurmuşlar dikiş atmışlar. Ama ben o an oğluma uzaktan bakmakla meşguldüm.Saat 8 buçuk 9 gibi odamıza geçmiştikk 🥰 sonra emreye baktım bu bizim mi? Dedm ❤️ağladı bana sarılıp kendimizi tutamadık 🤷🏻♀️ama SEN HERŞEYE DEĞERSİN OĞLUM🤱🏻İYİKİ ANNEYİM😘 İYİKİ SENİN ANNENİM 👼🏻💙🔐