birumutt Kızlar yarın misafir gelecek yaprak sardım içi çok güzel olmuş ama şimdi tadına baktım yaprak çok tuzlu yenilmeyecek derecede daha kaynatmadım Yarın kaynatınca tuzu gider mi
Melekhnm birumutt walla öyle bnede tatmadan uaptım maalesef tuzlu geçmez yAni o tuz hepsini açın mecbur yoksa tuzlu yenmez
papatyakokulum_ birumutt bı seferde benim iç harcı çok tuzlu olmuştu kaynattim pişirdim düzeldi ama.yaprakta ne olur bilemem bence pisirince düzelir biraz da olsa bir arkadaşta söylemiş patates koyun diye patates tuzu alır derler bence deneyin
birumutt papatyakokulum_ evde patates kalmamış şimdi ocağa aldım yarın oruçlu tadına bakamam en azından şimdi olmazsa koymam insanların önüne çok üzüldüm ya
birumutt mirayyldrm19 ewde patates koy işin kötüsü yanmasın diye altınıda yaprak ile doldurdum kaynamaya aldım şimdi
NewMomm1 birumutt patates doğra öyle pişir biraz alır ama aşırı tuzlu diyorsun almaz tamamını yada sabaha kadar öylece suyun içinde bekletip suyu değişip değişip dökcen
birumutt NewMomm1 Madamehappyyyyy alphafsa Domino Sienna Hepinize fikirleriniz için teşekkür ederim baktım olmuyor çıkış yolu bulamıyorum atmak zorunda kaldım Allahtan içim vardı biraz kurutmalığım vardı onların içini doldurdum Şimdi sizden ayrı bi fikir almak isterim bir yorum menüm şöyle Mercimek corbası Arap tava Nohutlu bulgur pilavı Havuç ve mor lahana tarator Bunların yanında hem zengin görünsün hemde güzel görünsün diye tadımlık kuru dolma patlıcan ve acur bide tavuk but patates Tatlı olarak da sütlaç yaptım