birirem Selam kızlar, 51 günlük bebeğim var sma optipro ile besleniyor. Doğduğu günden beri. Ama sürekli olarak kakasını yapmakta zorlanıyor. Bu mamayı kullanıp kabızlık problemi yaşayan var mı acaba ? Mamadan kaynaklı olabilir mi ?
annekralicemerve birirem evet canım benim bebeğim şuan 5 aylık başlarda bizde kullandık Optipro kabuzlık şikayetimiz olunca sma comforta geçtik çok şükür bi sıkıntı yaşamadım ama bulmak zor biraz
aysegul_my birirem kizim 5 aylik olmak üzere bizde sma optipro kullaniyoruz bazen gazdan midir mamadan mıdir bilmem kabizlik sorunumuz olmustu bi kez o zamanlarda mamasina aksamlari zeytinyagi damlattim hallettik bidada olmadi
birirem annekralicemerve çok teşekkür ederim sma comfort süt alerjisi olan bebekler için diye biliyordum o yüzden almadım
birirem aysegul_my teşekkür ederim ben günde bir çay kaşığı içiriyorum ama devam ediyor yine bilemedim çevremde herkes mamasını değiştir diyor, maması iyi bir mama olduğu için değiştirmek istemedim ama bilemiyorum da
annekralicemerve birirem yok ben öyle bişey duymadım ama aralarında ki fark comfort sindirim problemi kabızlık gaz yaşayan bebeklere göre diye biliyorum yani doktorumuz öyle demişti. 1-2 ay onu kullandık kabızlık durumu düzelince tekrar optiproya geçtik biz.