armilella Selam kızlar tatile çıkıcaz agustos ayında eşimin yıllık izini ozman antalya tarafında uygun otel arıyorum ama alanya tarafının denizi çok derin tercih etmek istemiyorum fakat en uygun otellerde orda var 50 bin hep uçmuş oteller benim bütcem 35 şe kadar öneriniz varmı gidip memnun kaldıgınız önemli olan denize sıfır olması bebegim için denizin temiz ve derin olmaması lazım
aselinanesii cocomelon33 geçen yaz gittik çok iyi değil tabii ki ama fiyat performans bi otel bence 😊
cocomelon33 aselinanesii iyi ve kötü yönlerini anlatır mısınız .3 yaş oğlum eğlensin istiyorum.Animasyon,çocuk havuzu ,aqua park vs bakımından.Yemekleri iyi miydi
aselinanesii cocomelon33 biz 3 gece kaldık 2 gün animasyon iyiydi 1 gün sıkıcıycı bana hitap etmediği için yani. Aquası güzeldi çocuklar için ayrı bi mini aqua tarzı şeyi vardı o güzeldi. Yemekler idare eder şöyle biz et tavuk çok tercih etmiyoruz sebze yemekleri bol salata soğuk meze o tarz yedik iyiydi. Bütçesi kısıtlı olana iyi ya yine olsa yine giderim. Sadece biraz büyük otel biz genelde küçük otel tercih ediyorduk çok büyük geldi bize 😄 onun harici olumlu benim için birde beklentiye bağlı tabi çok aşırı lüks beklemeyin 🙈 deniz manzaralı oda tercih edebilirsiniz manzarası çok güzeldi ☺️
vaveyla__ Lonicera resort, kremlin palace, double tree by hilton mükemmel oteller. Noxinn deluxe ve annabella diamond diğerlerine göre biraz daha uygun ve onlarda çok iyi 👌🏽
cocomelon33 aselinanesii çocuklar için animasyon,oyun alanı disko tarzı şeyler var mıydı peki oğlum eğlensin diye gideceğim😃
aselinanesii cocomelon33 akşam yetişkinlerden önce çocukları eğlendiriyorlar işte o vardı onun harici görmedim. Zaten şöyle sabah kahvaltı sonrası havuz veya deniz yapıyorduk sonra öğle yemeği vakti geliyordu yemekten sonra uykuya uykudan sonra aqualar dondurma saati falan vardı sonra denize gidiyorduk sahilde kum falan oynadık sonra akşam yemeği vakti oluyordu yemekten sonra gösteri sonrada uyuyorduk 😄 denize çok aşırı güzel değil ama bunu bilin yani şöyle bir kısmı çok taşlı bir kısmı ince kum değilde hafif iri taneliydi ama engel olmadı bize ☺️ hatta oraya giderseniz sahilde bebeğimizi kaybettik kuma gömmüştük bir daha bulamadık denk gelirse haber edin🤣🤣