mrvmkn Merhaba annler bebegim su saate kadr toplam 4 bez degisti bir tanesi cisli gerisi karışık normal mi yoksa az mı
arasardaannesi mrvmkn karısık da olabılır tabı ama cıste yapmalı yıne az yaparsa doymuyodur bezı cısle dolmalı bıraz gunde 4-5-6 bez
ezgdmrcasln mrvmkn 24 saat içinde 4-5 çişli bez doyduğu anlamına gelir. Bu aylarda genelde 6 bez olur.
huzunkovankusuu Günde 3-4 kez çişli bez olması gerekiyor diye biliyorum ama her bebek farklıdır kilo alımı normalse sorun yoktur diye düşünüyorum ama siz yine de doktorunuza danışın uzman görüşü her zaman daha iyidir
mrvmkn arasardaannesi şu aralar emmede biraz sıkıntı var sanki vede elini ağzına çok sokuyor hatta o kadar çok soktuki kustu
arasardaannesi mrvmkn yarasın fazlasını atmıstır belkı doktor gelısımınde bı sıkıntı görmedi ıse emerk doyuyodur bır gunde bez sayısı yeterlı ama öle mınnacık çiş degılde daha dolu yapmalı ona dıkkat edın ıns saglıklı olsunlar
Nisangunes ezgdmrcasln merhaba benim bebegimde iki aylık 10 günlük cisli bez derken ne kadar cisli olması gerek 1 bez sayılabilmesi için mesela on tarafa yapmış oluyor bazen renk değişiyor yeterli mi
ezgdmrcasln Nisangunes merhaba, beze en az iki kere işemişse, bezi dolduruyorsa ve günde 4-5 tane bu şekilde çişli bez varsa yeterli demektir. Bebek doyuyor demektir.
hazili Nisangunes canim bos beze bir fincan su dokup agirligini tart o kadar cis yapip dolduruyorsa ortalama 5 adet bu sekilde doyuyordur
ali1424 Bu aylarda terlemeyle bez sayısı azalıyor tabi 4-5 bez görmek yazım renginide kontrol edin. ben o sekilde takip ediyorum terlediyse idrarda azelme oluyor