babybarlas Bebeğime bugun 2 kere çay kaşığının ucuyla allerset şurup verdim saat 8 den beri uyuyor hala uyanmadı. Dun de aksamc9, bucuk gibi uyudu sabah 8 bucukta kalktı acaba şurup mu uyutuyor?
hazalrojhat babybarlas evet uyku yapıyor ,doktor alerji için oğluma vermisti huyu suyu değişti çocuğun ,uyku yaptı çok sinirli olmuştu o ilacı kullandığımizda
Edakrby babybarlas merhaba benim kızımdada uyku teroru var psikolog bize atarax verdi uyku yapıyor uyuduğu zaman
babybarlas bebekanne11 hadi yaaa ben 2. Gunde boyle olunca şimdi farkettım acaba şuruptan mı diye. Bir problem olurmu acaba
bebekanne11 babybarlas alerjisi varsa kullanmak gerekir diye biliyorum ama bize bu şekilde uyku yapmamıştı,bir doktorunuza danışın derim😊 kaç aylık bu arada?
babybarlas hazalrojhat yaa size nasıl kullanmanızı önerdi peki bana emzirince yada mama verınce kızardıgında gunde en fazla 2 kere çay kaşığının ucuyla verebilirsin demıstı
hazalrojhat babybarlas bize hergun akşam aynı saatten bir çay kaşığı verin demişti ikingun verdim sonra bıraktım valla başka bişey kullanıyoruz şuan. Bu arada alerjik astımı var o yüzden kullanıyorduk
babybarlas hazalrojhat Bugun doktora gittim ve tekrar diyete girdim bebeğimin süt yumurta fıstık badem soya fasulyesine alerjısı varmıs 😬