crazyymommy 4 ay 1 haftalık bebeğim. Kalça ultrasonu çekildi kalça çıkığı yok dendi. Ama bikaç seferdir denk geliyorum Osman Gönülal bacak boğumları eşit değilse kalça çıkığından şüpheleniriz diyor. Kafama takıldı. Sizin bebeğinizin bacak boğumları eşit mi?
Mommybabyy crazyymommy bacak boğumu olmayacak kadar zayıf 😅 ultrasonda yokmuş sonuçta, içiniz rahat olsun 😊 olsa görürdü doktorunuz zaten cm olarak raporlanıyor ya çocuk doktorunuzda yorumlamıştır
Annekizcicileri crazyymommy 28 aylık esıt degıl bir 3 cm kadar yukarda ama doktor sorun değil boğum zamanla gıden bısey zaten demıstı
saslan crazyymommy ben dr Rıfat ı takip ediyorum soru cevap yapıyor belki bilirsiniz. Biri foto olarak paylaşmıştı ayını falan bilmiyorum ama doktora göstermelisiniz yazmıştı.
efelinamoms crazyymommy 5 aylık kızımımda bacak boğumları eşit değil bir bacağında gazla boğum var daha bu hafta gittik ve sordum doktoruma oda detaylı baktı bacak boyları eşit desi boğumun fazla olduğu tarafa kasık kısmına sanırım kalcasına eliyle bastırdı ve sorun yok dedi kalça us normal değerdeydi bu arada
Bugleminannesi28 crazyymommy evet ama bu kadar takılmayın 6.aydan sonra kalça tam oturuyormuş 6.ayda ortopediye goturebilirsiniz kalça ultrasonu istiyor. Ben kızımı götürdüm
crazyymommy Bugleminannesi28 Ya gerçekten mi pazartesiye randevu almıştım çok aklım kalınca. Gereksiz mi yani şuan
Bugleminannesi28 crazyymommy 40 i çıkınca normal ultrason cekiniyorsunuz onu cektirdiyseniz ve sorun yok dedilerse gerek yok boşuna çocuğunuzla hastanelerde helak olmayın heryer hastalık. Birsey olmaz tabi biz 40 imizda çocuk doktoru çekti ama 6.ayinda çocukların tam anlamıyla kalçası oturuyormuş yani 6.ayda da doktorumuz ortopediye randevu alıp çektirin onlar daha detaylı bakıyor normal ultrason değil röntgen çekiyorlar 6.ayda ve detaylı görüyorlar 6.ayda gittik çektirdik ve yine problem yoktu boşuna bu tür şeylere takılmayın ilk kez duydum ♡
ozlemyavuz crazyymommy merhaba son durumunuz nedir acaba? Bizde de bir boğum fazla. Ama kalça usg normaldi
saslan crazyymommy hikayelerinde soru cevap yapıyor genelde sanmıyorum. Muhtemelen önemli bir durum olmayabilir en azından ultrason temiz demiştiniz, ben endişelendirmiş olmayayım :) görmüştüm o nedenle paylaşmak istedim. Kontrole gidince bir sorarsınız rahatlarsınız inşallah 🙏🏼
Snbgb Benim kızımda da boğum eşitsizliği var ultrason da temiz çıktı doktorumuz eşit olmaması bi sıkıntı teşkil etmiyor dedi
efelinamoms crazyymommy inşallah ben doktoruma güveniyorum açıkcası şehir hastanesinde zaten en ufak bir sorunda hiç birşey çıkmayacaksa bile araştırmaya giriyorlar muayneler bile kalp dinlemeden gelişim kontrolune kadar yapılıyor yani baştan savma aylık kontrol yapmıyor hiç ben bi boğum fazla diyince direk bezini açıp bacak boyuna baktı kalcaasına yakın yere bastırdı kızımda herhangi bir huysuzluk acı yaşamadı keyfi yerindeydi oda herşey normal dedi
DevosMom crazyymommy osman bey boğumlar eşit olmasa da kalça ultrasonu normalde sıkıntı olmayacağını da paylaştı geçenlerde.