tomvejerry eeminekhy küvezde kalan bebekler için yapılıyor 1. ayında yeni doğan yoğun bakıma götürüyosunuz 20 dk kadar sürüyor bizde öyleydi yani
AEgemm eeminekhy bebek 1 aylık olunca yapılıyor ilki yoğunbakımda olursa onlar yaptırıyor çıkmış olursa siz yaptırıyorsunuz. Özelde eğitşm araştırmada ve tıpta var diye söylemişlerdi. İlk özele götürdük doktor tıpa yönlendirdi onların aletleri daha iyi diye. 3 defa 5’er dk aralıklarla damla yapıp en az 20 dk bekletiyorlar sonra bakıyorlar duruma göre sizi belirli aralıklarla çağırıyorlar
humeyra2023 Benim bebeğim pirematüreydi rop muayensine götürdüm içeri bebeği alıyolar sadece göz gelişimini takip ediyolar gerekirse bi kaç kere gidiyosjnuz yani bizde öyle olmuştu yazılı bi sonuç vermediler doktor o anda durumunu söylüyo zaten
Ayse1235 AEgemm hemen randevu alabildiniz mi acaba ben İstanbul dayım beni kanuniye yönlendirdiler ama randevu alamam diye korkuyorum
AEgemm Ayse1235 malesef hemen vermediler 2 hafta sonraya alabildik ama o 2 haftalık süreçte de özele götümüştük. Hastaneden hastaneye de değişebiliyor çok uzun bir süre değilse randevu tarihi korkmaya gerek yok sanırım uzunsa da 1 seferlik özele götürebilirsiniz