Muhendisella_ 4 - 5 gündür gece 1.30 da asiri agliyor uykusunda kucakta sakinleşiyor sadece Atak mı ne bu Canı açıyor diye korkuyorum
Weewe Muhendisella_ benimki de öyle. Pışpışla sakinleşmiyor memede uyuyor sonra. 5.5 aylık, yeni başladı bu huy 😣 bir yeri acıdığını sanmıyorum ama nedir bilmiyorum.
Zeynepnisa Muhendisella_ benim kizimda da oluyor ara ara o sekilde bende neden olduğunu bilmiyorum ama cok üzülüyorum cok şiddetli ağlıyor zor susturuyorum sonra da icini çekiyor 😥
Muhendisella_ Weewe rüya falan mı görüyorlar acaba Uykun düzenimiz zaten 1 aydır bozuk 1 den önce uyumuyor Yarim saat sonra da bu ağlamalar başladı simdi de. Rabbim bebeklerimize rahatlık huzur versin
Muhendisella_ Zeynepnisa off evet iç çekiyo. Belki de arrik etrafa insanlarla daha cok iletişim halindeler ve rüya falan görüp korkuyorlar. Veya baska birsey anlamis değilim
Zeynepnisa Muhendisella_ bende öyle düşünüyorum rüyasında korkuyor çünkü hic birsey yokken bir anda ağlıyor o an yataktan nasıl kalktığımi bilemiyorum
Deletedmom_36 5 ay 28 gunluk son 3 haftadir oyle ya birden hungur hungur agliuor yada uykuda icli icli aglamaya basliyor biz uyandirmasak baya suruyor aglamasi sadece kucakta sarilarak ve isigi acip babasiyla beni gorunce sakinlesiyor
Muhendisella_ Deletedmom_36 bu atak gibi birsey o zaman ya. Bu dönemlerde hepsinde olduğuna göre Içim eziliyor Ben bi de haftaya safra kesesi ameliyatı olacağım. Bakacak kişileri uyarayım sakinleştirmek icin . Gerçi eşim olacak evde o sakinleştirir inşallah
Muhendisella_ Kbrdrkt gün icinde kulaklarını çekip oynuyor ama ben hep dış cikarma kaşıma durumuna yormuştum kaşınıyor diye
Deletedmom_36 Kbrdrkt kulak agrisinda bu yasadiklarimizimi yasariz cunku kizim geceleri kulaginj cekiyor bazen ama gun icinde bunu yapmadigi icin kulaktan supelenmedm
Kbrdrkt Muhendisella_ kusura bakmayın girme fırsatım olmadı yeni yanıtlıyorum ama dediğiniz şeylerle kulak enfeksiyonu kaynaklı ağrılar örtüşüyordu o yüzden düşünmenizi istedim .. ☺️ Umarım değildir 🙏🏻 Bebekler sağlıklı olsun hep hep