biranne-2443 Kızlar oğlum nerdeyse 10 aylık olacak 5 ay önce sünnet oldu pipisinin ucu hala gömülü masajla çıkıyo sonra geri giriyo. Bı de pipisi küçük baya ayrıca pipi ucu da hala mor. Bunu yaşayanlar var mı ne yapmalıyım
Atlasligunler biranne-2443 saece pipi ucunun morluğu ile olgili konuşabilirim diğerleri hakkında bilgim yok. Benim de oğlumun pipi ucu mor ve çok araştırdım. Normal bir şeymiş zamanla geçermiş.
Tugcebudak20 biranne-2443 benim oğlum suanda 2. Buçuk yaşında 5 aylıkken sünnet ettirdik sünnetçinin kesimiyle alakalı kimisi içine gömük yapıyor bizim de öyle yaptı ne yazık ki ama yaşı büyüdüğü için gelişiyor endişelenmeyin bi problem olmuyor hep öyle kalmıyor
Ogretmenannex biranne-2443 endişe etmeyin normal bir durum yağlı bölge olduğu için öyle zamanla düzeliyor ayaklanınxa
Oglusgul benim bebeğiminde gömülü masajla çıkıyo. Zayıfladıkça yürümeye başlayınca falan normale döncekmş
apopot Benim oğlan 3,5 yaşında hala gömülü, çok aktif bi çocuk olmasına rağmen özel bölgesi çok yağlı. 2 farklı doktordan görüş aldım ikiside normal diyor
GezginPaNDa oğlumu 4 aylık sünnet yaptırdığımda pipi ucu İçerideydi , doktora sorduğumuzda pipi büyüdükçe deri geride kalacak demişti. 3.5 yaşında dediği gibi de oldu artık pipi önde deri arkada duruyor