Mrveaa İyi geceler dogum yapalı 2 ay 14 gün oldu ama daha adet görmedim sadece aralıgın 22 si gibi iç çamaşırım dolmucak Bi şekilde kanama oldu daha sonra devam etmmedi hamile kalma gibi Bi durum yoktur insallah bu şekil olan anneler varmı aranızda acaba
Deletedmom280 Mrveaa cnm merhaba hamile kalabilirsin tabıkıde dkkkt et adet görmen sart degl bunun İcın
srbrs Mrveaa ben 6 oldu doğum yapalı hiç görmedim doktorum 1 sene görmezsin dedi. bi ara ufak kanamalar olmuştu ama devam etmedi
Mrveaa Deletedmom280 ya eşim korunuyor ama içime korku girdi acaba o diyorum ilk çocuguda da hemen hemen 1 sene adet görmedim biraz daha zaman geçsin test alıp yapıyım bari içim rahatlasın içim çok huzursuz
Mrveaa Deletedmom280 yarın alırım belki bakalım artık adamla çok afedersin birlikte olmak istemiyorum korkudan.
Mrveaa srbrs benimde öyle suan tek korkum adette görmediğim için hamile kalmak anlayamam da gerce dediğim gibi emzirdiğim içinde tabi çok afedersin eşim o konuyla ilgileniyor ama nekadar güvene bilirsin. Bazıları diyor sütün korur bazıları hemen hamile kalırsın bütün kanalların açık oldugu için kadınlık çok zor iş ☹️☹️