gunes88 kizlar 8 aylik 8 kilo 300 gram her yemekten sonra buyuk tuvaletini yapiyor kiloya etkisi olur mu ondan mi cok alamiyor saglikli bisey mi fikri olan var mi acaba😕
Dolores gunes88 metabolizması iyi çalışıyordur. Benim oğlum da öyle yapacak bir şey yok:) kabız olmasından iyidir
uykucukedi gunes88 vücudunda su dengesinin sağladıktan sonra iyi birşey bence kabız olmasından iyidir
sonmel gunes88 Benimki bazen ⅞ kere bile yapiyor, buyudukce kilo almamaya basladi. 11 aylikken, 10,5 kgdu. Simdi 18 aylik daha yeni 11 kg oldu 😅
fatmakrks Benim de oğlum öyleydi günde 5-6 kez yapıyordu. Altı hiç temiz kalmıyordu sürekli kaka yapmaktan uzun sürünce doktoruma sordum normal olmadığını söylemişti. Probiyotik damla vermişti kullandık şimdi düzene girdi günde 3-4 kez yapıyor ama halen
sonmel gunes88 Yok, istahi var her seyi yiyor. Ama yedikten sonra direkt kaka 💩 yapiyor yani yapcak bir sey yok. Metobolizmasi cok hizli calisiyor galiba. Istahini acmak icin bir sey yapmama gerek yok cok sukur cok iyi yiyor.