bluem ayse74fe o kadar cok var ki tab izenr hektas odine mogan alves artems bioen krstl agrot ve daha bir cok secim yuzunden hepside düştü 🥺 halka arzlar haric
SetenayCo 3315 Spekülasyon. Sizi bir hisseye yönlendiriyorum, siz alıyorsunuz, hissenim değeri artıyor hooopp elimdekileri satıyorum, sizin hissenin değeri aldığınız paranın altına düşüyor, siz ortada kalıyorsunuz. Suç yani.
Nltka Al sat yapıyorum ben karımı hep kenara koyarım 70 bin standart param var . İki hafta önce tertemiz üç çeyrek parası kazandım . Ama şu iki hafta ana paradan içeri girdim . Gübrf deyim şuan ama zarardayım seçimden sonra düzeltirim diye umuyorum . Bu hafta çok garipti zaten ya. 30 küsür halka arzım var ama onları biriktiriyorum ellemem bir senedir
Nltka maygirl haftalık değişiyor ya . Üç çeyreği patek diye bir kağıttan aldım . 70 binle aldım kağıt bir kere tavan yaptı bir kerede yüzde 6 yaptı çektim tüm parayı kağıttan 70 in üstünü çeyrek yaptım . Üç çeyrek parası oldu iki günde . Ama bu hafta 70 binim 59 bine düştü mesela 😅 yani bazen iki günde kazanıyorsun bazen kayıp ediyorsun
ayse74fe Alış yapacam yönlendirin demiyorum sadece soruyorum belki bilmediğim kagitlar var incelemek istiyorum :)
Nltka bluem yok benim belli başlı takip ettiğim kağıtlar var düşüşlerini izlerim . Düşüş varsa alırım beklerim pusuda . Hı bazen daha da düşüyor ama düşmeyip yükseldiğinde oluyor
ayse74fe Tabdan çıktım bugün 126dan girmiştim 134 çıktım :) mogan alves tavan odine arzdayim beklemedeyim ;)
Balliiii Şu borsayı bir anlayabilsem 🙇🏼♀️bende bir tane hisse almak istiyorum djjdjd bütün videolar kafa karıştırıcı elde car sıfır , hatta borsa her banka hesabından alınabiliyor mu aydınlatın help mee 😑😑