61Mucizem61 Merhabalar 7 gün oldu doğum yapalı ve emziriyoken çok kötü oluyorum kendi elimi ısırıyorum bazen gözümden yaş akıyor ilk bir iki dakıka cok acıyor lansinoh krem kullanıyorum ama pek bi işe yaramıyor gibi ne yapabilirim
elmaliturta 61Mucizem61 Zeytinyağı sürebilirsiniz Karbonatlı su iyi gelmişti bana bikac gün de olsa rahatlamıştım En iyi gelen de tahinin üstünde biriken yağ olmuştu o tamamen geçirdi yaralarımı ve acısını Size hangisi iyi gelir bilemem birde ebe göğüs pedi kullanma havasız kalmasın demişti göğüs üçümüzün hava alması önemli
Golce123 61Mucizem61 merhaba benim tam 1,5 ay sürdü ve nerdeyse göğüs ucum düşüyordu artık lansinoh krem ve göğüs kalkanı aldım aventin birlikte kullandım 1hafta içerisinde eski haline döndü çok şükür
Beneka 61Mucizem61 sana verdigim tarifi kesin yap canim 1 haftaya birseyin kalmiycak 1 yemek lasogi zeytin yagini kizdir ama fazla deil sicak olucak sonra sogut sogudultan sonra bir yemek kasigida su ekle bi tame soseye koy iyice calkala beyaz olana kadar gel got sur emzir sur silmenede gerek yok gogus pedine dok koy gogusune inan hocbirseyin kalmiycak
Burcusaydam 61Mucizem61 gögüs ucunuzu her emzirme sonunda sütünüzü sıkıp silin açık dursun kurusun 10 saniyede kuruyor zaten peşine lansinoh krem üstüne kalkan takın her emzirme sonunda bunu uygulayın kesin çözüm 1 haftaya geçiyor
Cyln Merhabalar, bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle, güzel günlerde büyütün.ben krem de almıştım, gümüş kapak da. Kremi hiç kullanmadım. Doğum yaptığım günden beri gümüş kapak kullandım hiç bir şekilde acı yaşamadım. Tavsiye ederim kesinlikle.
Bernauslu 61Mucizem61 kantaron yağı kullanın hemen faydasını göreceksiniz. Ağlıyordum bende acısından resmen. Tahin yağı zeytinyağı kremler denedim geçmemişti son çare kantaron yağı iyi geldi şükür. Sürün bolca bi süre emzirmeyin o göğsünüzü dinlensin geçer hemen.
esoo Tam 5buçuk ay çektimm ben bunu neler kullandım neler tahinin üstüne çıkan yağ en iyisi geldi ama oda işe yaramadı antibiyotik bile kullandım ama 5buçuk ayın sonumda artık hiçbişey kullanmıyoken kendiliğinden geçti onun acısını en iyi ben bilirim ağlaya ağlaya emzirdim ama inann o büyüdükçe senin yüzüne güldükçe anne dedikçe herşeyi unutuyosun şuan hasta ve keşke benm canım yansada ona bişey olmasa diyorum
Emne41 61Mucizem61 gümüş kapak. canım ilk günler bende iyiyidm 5 günden sonra yaralar başladı. Ne yaşadığımı yazsam saatler sürer.. çatlak oldu sonra yara Çok hızlı ilerledi. Ne denediysem aklına gelecek internette yazan herşey fayda sı olmadı. Gümüş kapak almalısın hemen. Bir iki gün içinde etkisini göstermeye başlıyor.
Minakanne 61Mucizem61 Bol bol emzir geçiyor ben resmin dudağımı ısırdım o dönemlerde süt ile islandiginda geçiyor ben göğüs ucunu sıkarak süt gelmesini sağlayıp yaraya yedirdim geçti sende ise yararmi bilmem