Dokuzkasimbebesi Dört ay 23 günlük dışleri kaşınıyor ama durmuyor uyumuyor ne yapacağım banyo yaptırdım ağzına bişeyler veriyorum olmuyor şuan bile bunu zor yazıyorum nolur yardım edin
Tosbikkkk Dokuzkasimbebesi kuzum ağzına yeşil soğan gezdir dişlere iyi geliyor bide havuç Bide mendili ıslat dolaba koy soğuk soguk diş etlerinde gezdir Bide karanfil zeytinyağ karışımı var İnternete yaz detaylı söylüyor
AnneAzize Dokuzkasimbebesi sarımsağı ezip ağız bezine koy dış etlerine sür canım hem kolay patlatıyor hemde ağrısını azaltıyor
erme Dokuzkasimbebesi calgel diş jeli var canım calpolun jeli sürünce 2 saat uyusturuyor ağzını cok sıkıntılıysa biraz calpol icir bu gece yarın alırısn tetagilde var fiyatını sor uyarsa sana o da iyi
Vldn0212 Dokuzkasimbebesi normalde evet ama acil olunca karanfili biraz ezin aroması geçsin yağa o bile etkili olur
Vldn0212 Dokuzkasimbebesi yavrum yaa çok zor ama geçecek biz şuan 8 aylığız hala devam ediyor maalesef ki
0000Bahar Dokuzkasimbebesi evet canım ben öyle yapıyordum çok kızıştığında ağrısını alsın diye damaklarına sürüyordum