gularslan11 Kızlar 3 ay once sezeryan oşdum lokal anesteziyle sol bacağımda üst kısımda hafif his kaybı ve iğne batması gibi ağrılarım oluyor yaşayan varmı
adenru gularslan11 selamlar ben 6 ay önce sezeryan yaptım benim de sağ bacağın üst kısmı biri yanlışlıkla değse bile çok acıyor
adenru gularslan11 ve evet his kaybı var hala var benim çok çok az hafifledi iğne batması oluyor bir de
haticeedeniz gularslan11 ben de 25 Mart’ta sezaryen oldum nerdeyse 3 ay olacak. Sizin şikayetleriniz geçti mi acaba nasıl bi yol izlediniz?Bende de uyuşma ve karıncalanma oluyor.
Oyku2019 adenru Benimde oyleydi bacagimi kivirip bile oturamiyordm bazen pihtilasma oluyotmus oda yapiyormus.bir baktirin isterseniz.benim 8 aylik bebegm suan gecti
adenru Oyku2019 teşekkür ederim kadın doğuma mı gitmem gerekiyor peki yoksa sağlık ocağındaki doktora mı demeliyim kanda pıhtılaşma faktörleri için
Ata06 Ya bende de vardı doktora gidecektim hatta baya uyusukty kaç ay suan 8 ay oldu geçti kendiliğinden dokununca karıncalanıyordu