Britneyspears Zaten bir yıldır uyku bedir bilmiyorum asla gece 12den 1 den önce uyumazdı artık tak etti canıma gündüz 1 uykuya geçtik çünkü zar zor uyuyordu 2 taneyi 12-13 aylıkken tek uykuya geçen tek bizizdir heralde 🙄😩😩😩😩
Kuzeynepp Britneyspears bizde 14 aylıkken tek uykuya düştük kendi istegıyle😁 oglen kaç gibi ve kac saat uyuyor?
hunilimomy Britneyspears 11 aylıkken gectik tek uyku yapiyor 18 aylığız sabah sekizde kalkıp 12-1 uyuyor aksam 10da uykuya geciyor
Busra986532 Britneyspears bizde o dönem 2 ay sürdü bir tek bir çift ara ara. Sonra kendiliğinde tek uykuya geçti. Ama zor oldu dengeszleşti. Rutine bindi sonra
Britneyspears Kuzeynepp 1-2 gibi geçirmeye çalışıyorum ama zor oluyor bugün 3.30da kalktı bakalım yarın ne olacak 🙄
sonbezbukucu 13 aylıkken kızımda tek uykuya geçti. öğle uykusundan en geç 15.30da uyandırıyoruz o saati geçerse gece 22.den sonra anca uyuyor. öğle uykusunu 13.00-15.00 arası ayarlarsanız gece erken yatar belki
esrathegulcesmom Britneyspears benim kızım da 12 aylıkken geçti maalesef. Çok erken tek uyku için ama 2 uyku uyumuyor artık 🥲
Nazendehanim Britneyspears uyandıktan sonra oyalamak zor olacak huysuzluk huzursuzluk olacak düzen oturana kadar ama kaç dk uyudugunda önemli benim kızım gündüz uykusundan 7-8 saat sonra uyur 2 de uyanmış olması gerekir .Zaten hepi topu en fazla 40 dk uyur.Saat geç olunca düzen şaşıyor
Kuzeynepp Britneyspears aslnda saat 9 da uyumaları lazm bizde 9.30 da uyumaya gidioruz 10 u buluyor bazende 10 bucuk
ikiekmekaldimevegidiyorum Biz 10 aylığız biz de teke düştük gibi yalnız değilsiniz bizim de çok çok erken ama direniyor gece sürekli kalkıyor😵💫
Aslan2103 Britneyspears Benimki de tek uyku uyuyor tam tersi dayanamiyo oglen 12 1 gibi uyuyor aksamda en gec 9da yatakta 8dd basliyo huysuzlanmaya
Nazendehanim Britneyspears 11 aylıkken tek uykuya geçtik başlarda 23.30-00.00 gibi uyuyordu sonradan gündüz uykusunu erken yaptırınca gece erken uyudu sabah erken kalkmaya başladı nispeten düzene girdi gece bilmem kaç kere uyansa da yatış kalkış saati oturdu artık ,şu an 15 aylık 🌸
Efonun_annesi San tavsiyem uyku saatlerini ayarla uyandıktan 5 saat sonra uykuya götür ama dksı şaşmasın uyuyna kadar odadan çıkma uyutup ıyansın tekrar 5 saat sonra götür karanlık ve ışıksız ortamda uyut uyuyana kadar sabret çıkma bi kaç güne düzene girecek
Efonun_annesi 5 saati geçirirsen bu sefer uykuya dalması zorlaşır 10-11 uzar o iş 8 de kalktı 1 de uyut 3 te kaltı 8 de uyut
Bebisss03 Britneyspears biz 10 aylıkken geçtik tek uykuya maalesef, sabah 7 de uyanıyor öğlen 12-2 arası uyuyor akşamda 8-8.30 arası gece uykusuna geçiyor