nebutantana30 Airfryer almak istiyorum ilk aldığım biraz dandik markaydı onun için yenisine bakıyorum sizce çift hazneliler iyi midir onları almak istiyorum yada kullandığınız memnun olduğunuz ürün önerilerinizi bekliyorum.
aysegul9323 nebutantana30 etrafımda farklı markalar kullananlar var. Ben de philips var. Karşılaştırma yaptığımda Kesinlikle philips diyorum. Temizliği dışında %100 kefilim😀
nebutantana30 pozitifanne06 benden daha çok eşim istiyor o yüzden alırsak düzgün bir marka alalım diyoruz yoksa bozulursa tekrar almak istemiyorum
aysegul9323 nebutantana30 yapış yapış görüntüsü oluyor açıkçası elleyince yapış yapış olmasa da. Makineye atıyorum ben. Ya da kaynar su doldurup içine bulaşık makinesi deterjanı atıp bekletip yıkıyorum. Temizliği çok zor valla ama O kadar çok kullanıyorum ki elim ayağım oldu
nebutantana30 cocomelon33 bende beğeniyorum aslında güzel de acaba çift hazneliler nasıl kullanan var mı onunda merak ediyorum
cocomelon33 nebutantana30 çift hazneliler bence gereksiz ikisini toplayınca tek hazne yapar ama o tek hazneye sığdırdığın şeyi çift olana sığdıramazsın mesela
naynini nebutantana30 Philips xl kullanıyorum. Tamamen beyaz diye aldım. Aslında aklım xiaomideydi. Temizliği bir tık zor evet ama ben sadece kuru seyler pişiriyorum, çok da kirlenmiyor üst kısmı. Tahmin ettiğimden daha çok kullanıyorum 😊 şimdilik memnunum🥂
nebutantana30 naynini benimki de hep yapıştırdığı için sorun yaşıyordum ya ama aklımda bulunsun buna da bakarım
maygirl nebutantana30 yui marka cft hazneli 8 ltre olani kullaniyorum 1.5 sene oldu asiri memnunum ve cokta uyhun fiyati dugerlerine gore ki hic brnin kalitesi ve haznesi boyle degil
naynini nebutantana30 yapışma sorunu hiç yaşamadım ama daha temiz olsun diye pişirme kağıdı kullanıyorum bazen😊 simdiden hayırlı olsun alacağınız guzel cici🎉
Hdemir1618 nebutantana30 xiaomi kullanıyorum 6 litre olanını ama almasam da olurmuş çok kızartma yapmıyorum onun için almıştım 😂