Damlamaras Kızlar bayramda tatil planımız var ve ben 6 sında hasta olabilirim takvime göre yıllar sonra ilk defa bı tatile gitcez ağrı çekip yol tatil mahvolsun istemiyorum adetin gecikmesi için neler yapabilirim bilen daha önce yapan var mi acaba 🙏
Motherlion01 Damlamaras primolut hap adet gününüzden 3 gün önce içmeye başlayacaksınız tatil amaçlı kullanmışlığım var hapi bıraktığınız an adet olursunuz
hnnl Damlamaras Aret geciktirici ilaç var ama tavsiye etmem düzeni alt üst ediyor kaç ay düzelmez değmez yani başka türlü de gecikmez
Babygirll Damlamaras canım adet geciktirici bütün ilaçlar kaldırıldı bende primolut var allahtan zamanında 3 kutu aldım 2 kutum duruyor geçen sordum kaldırıldı geciktiriciler artık
annediyebiri Damlamaras ben eczaneye sormuştum bir tane kalmıştı tatile giderken kullandım bazı eczaneler de oluyor tek tük kaldıysa
Babygirll annediyebiri çok satılıyormuş sağlık açısından da ayda 1 taneden fazlası iyi değilmiş ama kadınlar abartmış bunu onlarda kaldırmış haklılar kadın anlattı daha da ben düzensizdim doktorum hormon ilacı verdi mecburen adet geciktiriciyw en yakın bu dedi adet tarihine kadar kullan bırak dedi öyle yaptım düzeldim
Kuzularinanasi Damlamaras adet geciktirici hap var primolut diye.3gun ince baslayin gunde 2 kez icceksiniz en fazla 10gun icebilirsiniz.birakinca adet baslar.1yas alti emiyorsa belki sknti olabilir ama bi doktora da sorun.ama 1 yas ustuyse ztn okadar emmiyordur bisey olmaz ben kullandim 1 yasindayken sknti olmadi
Motherlion01 Slm-sg aaa nasıl satılmıyor kaynanama doktor daha yeni yazdı oda kanaması var diye kullanıyor
Slm-sg Damlamaras doktora danışabilirsiniz yada sağlık ocağı. Doğum kontrol hapı ile sanırım artık erteliyorlar
Enisermgl Damlamaras ilaç mevcut çoğu eczanede Eczacı teknisyeniiii olarak söylüyorum ilaç var Günde 3 kez içiyorsun ama ayın 1. Başlaman lazım