traineemom Yarım güne bir ablayla anlaşacağım bayram için. Yarım gün gelenler ne yapıyor tam olarak ? Bileyim de fazlasını istemeyeyim kadından
Mnli traineemom anca camları yapar eviniz nasıl bilmiyorum ama bir de sil süpür bayram temizliği için yarım gün az olmuş
Oscarasar traineemom kaç TL veriyorsunuz bende istiyorum bir tane tanıdık abla 2 bin dedi ama cam mutfak dolabı silme süpürme vs herşeyi yapacakmış
Themom_ traineemom Cam siler, süpürür ve toz alır sadece yarım günde ne kadara anlaştınız? Ben istanbuldayım tüm gün 1250 istedi bayramdan sonra alacağım mecburen bayram öncesi fullmuş
traineemom Mnli evimde her şeyi hallettim zaten. Tülleri, halıları makine de yıkadım, kıyafet dolaplarını düzenledim, mutfak dolaplarım zaten hep düzenli olur. Geriye camlar, kapılar falan kaldı
Mnli traineemom maşallah o kadarı yaptıysanız zaten bir şey kalmamış her zaman gelenler yarım gün de gelse çok iş yapabiliyor biliyor çünkü geçen sefer buraydı şimdi burayı yapayım diyor evi biliyor düzeni biliyor yeni başlayanlar alışana kadar zaman kaybediyor
Justmm Adanada her hafta yarım gün yardımcı geliyor bana. Sil süpür yapıyor ütümü yapıyor. Benim evin balkon kapıları sürgülü hep cam onları siliyor sadece 2 tane. Evim 2+1 tam yetiyor. 750₺ veriyorum
Justmm Momsinemmom benim etrafımda alanlar hep aynı tüm gün 1500 yarım gün 750. Siz nerede oturuyorsunuz
Synmannesi traineemom ben iki ay önce aldım 600 dolap üstleri camlar bunlar sadece canım perde tak çıkar perdeleri bir gün önceden yıka taksınlar ben akıl edemedim mal gibi hepsini kendim taktım
delirmeceler traineemom yarım gün için ben aldığımda sadece dolap içi dışını temizlettirdim düzeni ben yaptım banyo temizliği ama dolap iç düzenleri yine bendeydi birde kapıları sildi
beyzzsenturkk_ traineemom istanbulda oturuyorum annem bi kadına gidiyor geçen gittiğinde yarım güne 750 almış tam güne 1/500müş öyle demişti ama insanın insafına kalmış bişey
Denezmeh 1500 cok arkadaslar 1000 tl suan gunluk temizlikci ucreti 1 aylik asgari ucret+sigorta bedelini 30 gune bolunce minimum gunluk ucrettir.
Justmm Momsinemmom bende gürselpaşa. Benim annem hayalparkta oturuyor belki bilirsiniz hayalparkın karşısındaki carrefourun üstündeki bina evi villa gibi aşırı büyük o bile 1500 veriyor. Bazen kandırıyorlar siz söyleyin çğnkü adana piyasası bu bence
BENOYLEUYGUNGORDUMM traineemom yarım gün de benim evin sadece camlarını bile zor bitirir. Sabah 9 da geliyo kahvaltı falan 10 nu buluyo başlaması