Umay-gmz Kızım 5 ay16 günlük, dört bel hğndür çok huzursuz kıvrım kıvrım kıvranıyor kucağıma alınca beni bile ağzına alacak , gece saat balı uysnıyor bariz diş sancısı ama ne zaman çıkar bu diş daha ne kadar çekeceğiz
sema_068 Umay-gmz ya biz de öyleyiz 7 aylık olduk dediğiniz gibi mızmız ve sürekli kıvranıyor gaz mı diş mi anlamıyorum. İdrar falan verdik temiz onlar
Sukranazad Umay-gmz oğlum şuan 8 buçuk aylık 5.aydan beri diş sancısı çekiyor du tam 8 aylık oldu iki tane alt dişleri çıktı ama hala mızmizliga devam ediyor herhalde diğer dişleri çıkartıyor daha çok cekecegiz yani:)
didemdeniz Umay-gmz Benim oğlum da çok sancı çekti biz geç öğrendik tetagil muhteşem bi toz bebeğin diş etlerine sürün ve bekleyin sancısını alıyor kolay çıkartıyor kesinlikle tavsiye ederim
Umay-gmz sema_068 ne zamnadan beri öyle , 4-5 gündür mahvoluyorum kızım da yazık mahvoluyor ağzının içini parçalayacak, elimi soğuk su ile soğutup damaklarına sürüyorum birwz rahatlıyor
Umay-gmz reviikra sema_068 Sukranazad Bişey kullanıyormuusnu , nasıl rahatlatıyorusnuz yavrucakları, soğuk uyguladım bir güzel emdi bir buçuk saattir uyuyor yavrum kuzum 12 den sonra ssat başı başlar mızırdanma
sema_068 Umay-gmz osanit veriyorum sürekli eline bir şeyler veriyorum kaşıması için. Bizde hepsi hâlâ devaö ediyor sıkıntıların. İdrar yolu enfeksiyonu oldu covid oldu antibiyotik yeni bıraktık. Artık neyi olduğunu anlamıyorum gün kurtarıyoruz
guldef Umay-gmz bize bişey fayda etmiyor 🤷 bir yaşında kızım diş dönemlerinde asla biberon tutmuyor. uyku arasında verebiliyorum ve bu 3 aydır böyle😓 beni çok yıprattı.
Umay-gmz didemdeniz az emdiğinden sanırım kakasını bir gün duruo diğer gün yapıyor , tetagiş bu zararlı dedikleri diş jelinden mi
didemdeniz Umay-gmz bu toz jel değil biz kullandık halende devam ediyoruz biraz yorumlarını oku için rahatlasın eczaneden aldık zararlı değil