AskBebek Kızlar bekarken gögsüm açık kahverengiydi hamilelikte koyulastı dogum yaptım emzirme de bitti ama halen o renk açılmadı ne zaman açılıyo yaşayan varmı
Gozde20 AskBebek benim emzirirken açıldı canım senin açılmadıysa büyük ihtimalle kalır anneme sordum şimdi o söyledi
gulsum2144 AskBebek benim oğlum neredeyse 6 aylık olacak açılıyor kendi rengini almaya başladı bile telaş etme bi can çıkardın sen anca yavaş yavaş toparlar vücudun..
Defnesuram AskBebek ilk bebeğimde olmadı ama 2. Bebeğimde oldu maalesef emzirdikçe açılır diyorlar ama yalan 🤥 açılmıyor maalesef
Minnakfasulyem AskBebek acil yazmış bir de ya Allahım ne dertsiz kulların var ne güzel bende çocuğu falan hasta sandım gereksiz
Defnesuram AskBebek %30 dan fazla açılma olmadı göbek çizgim kayboldu koltuk altı kararmam açıldı ama göğüs ucu kolay açılmıyor
Hulyaa60 AskBebek ben yaşadım her yerim kararmıştı koltuk falan şu an 6 aylık bebegim son 2 aydır açıldı
Deletedmom388 AskBebek Benim de öyle.Çok koyuydu zamanla açıldı şuan önceye göre baya iyi.Bir süre sonra normale döner