Kızlar anne olmak böyle bir şey miymiş oğlumun ateşi var canım çok yanıyor o kadar üzgünüm ki ölmek geliyor içimden. Dün ateşten dolayı bir özel hastaneye almıştık kanda crp 2.9 çıktı ateşi de vücudunda 37-38 arası çıkıyodu. Doktor yatış yaptı ama bebeğim gece boyunca aralıksız ağladı ama abartı değil gerçekten gece boyunca ağladı. Arada ateşini ölçüp parol verdiler ama kafasında yine de 38 üstü çıkıyordu hep ateşi. Gazı vardı diye 4 kez lavman yaptılar ağlama sebebini gaza bağladılar. Artık sabah babası da ben de oğlum da çok yorgun düştük baktık bişey de değişmiyor çıktık hastaneden. Doktor antibiyotiği şurup olarak eve verdi. Eve geldik hemen ılık duş aldırdım calpol verdim kafasına ıslak bez koydum ateşi 37 bantlarına düştü çocuk rahatladı uyumaya başladı. Ben de gece boyunca yatmadığı için uyumaya gittim rahatladı diye 3 saat falan uyudum. Babası 5 dakikada bir kafasındaki bezi değiştirmiş ben de uyandım karnını doyurdum altını değiştirdim tekrardan calpol verdim ama kafasında bir nokta bazen 38,5 u geçiyor diğer yerler 38,5 u geçmiyor. Oğlum arada bir inliyor korkuyor irkiliyor. Bu arada daha çok küçük 2 ay 18 günlük. Ne yapacağımı şaşırdım hiç hali kalmadı bebeğimin sesi bile kısılmış. Sizce tekrar doktora götürmeli miyim yoksa evde bu şekilde devam ederek götürebilir miyiz? Bu kez devlet hastanesine çocuk acile götüreceğim damar yolu açacaklar diye bile çok üzülüyorum dün delik deşik ettiler elini canımın. Bana akıl verin tevrübeli anneler ne olursunuz oğlumu böyle gördükçe içim parçalanıyor kahroluyorum.