utkummm Kizlar bebegime wee marka emzik kullaniyorum ama 5 dk ya bi dusuruyo arada 15 dk da tuttugu oluyo ama dusurup duruyor yani boyle olup sonra avent alip deneyipde guzel tutan oldu mu alsam mi diye dusunuyorum Hic tutmuyo degil tutuyo ama dusuruyo
atlasmom07 utkummm bebeğiniz kaç aylık eğer küçükse emerken yoruluyor olabilir eğer tutmayacak olsa öğürürdü midesi ağzına gelir gibi olurdu
minikmucizemaak utkummm Benim oğlum 4 ay 6 günlük ilk günden beri avent kullanıyoruz, daldığında memesini atıyor kendi. İlk başlarda tabi yorulurdu ama azar azar bırakmadı hiç. Bence avent dene canım
naynini utkummm biz ilk bibs kullandık… Sonra bir ara vermedim ve tutmadı vermek istediğimde… Gecenin köründe acil avent bulduk, iki aylıktı oğlum. 13 aylık oldu hala avent ile devam ediyoruz. Ama tutmasaydi, sirasiyla denerdim markalari.
utkummm atlasmom07 2 ay 3 gunluk ilk baslar dk basi dusuruyodu yoruluyodu sanirim ama iki gundur geceleri emzik istiyo e veriyorum 5 dk ya bi dusuruyo uyaniyo iki gunfur cok zor uyutuyorum ztn 2 saat ugrasmakla uyutabiliypdum artik 3 saati buuypr emzigi tutabilse kendi uyumaya bile alisacak gibi de o yuzden avent iyi gelir mi acaba diye dusundum
atlasmom07 utkummm benim bebeğimde 2 ay 5 günlük biz avent kullanıyoruz benimkide öyle çok çok dakikalarca emmiyor 5 dk falan emiyor uykuya geçeceğinde emziği arıyor uykuya dalacakken diliyle ittiriyor
utkummm beyzaaismail yok canım sadece wee almistim tutuyo ama kendi atip duruyo heralde diye dusunuyordum siz onu mu kullaniyosunuz baska emzikte denediniz mi
utkummm minisannesii yaa alayim bari inşallah bizdede oyle olur aventten once ne kullanmistiniz ben wee damakli bide o yuzden pek tutamiyo galiba
utkummm atlasmom07 bende alip denesem olur sanki o zaman gene dusurursw cani sag olsun napalim ama inşallah tutar cunku uykuya dalamiyo emzikle uykuya gecicek gibi ama dusurup duruyor iste je zaman yorulursa oyle uyuyup kaliyo genelde yada gunduzleri aysgimda salladigimda😕totom agriyip gidiyor artık 😅😂
aass2024 utkummm hayır denemedim araştırıp almıştım tutunca baskasına gerek duymadım :) fiyatı yüksek ama hepsiburadada ara ara indirimler oluyor takip ederseniz daha uyguna alabilirsiniz.
atlasmom07 utkummm benimkininde emzik ağzından düşer düşmez uyanıyor normalde ayağımda sallamıyordum ama mecbur kaldım artık ayakta sallıyorum ana olmak zor 😄
utkummm minisannesii bende alayim o zaman iyki yazdiniz teşekkürler ☺️🙏inşallah benimkide tutar dusurmez