Sasahuu Kızlar dün kereviz salatası yaptık ve yeme gafletinde bulundum yok böyle bi gaz🥺😫bebeğimde bugün çıkıyor acısı uyuyamadı yavrum sancıdan 7 saattir.ben düştüm bu hataya siz düşmeyin!!
Funda0161 Sasahuu üzülme sonucta bıyandanda kerevızın vıtamınını aldı bebısın, ben canım cektı dıye koca bır tabak kuru fasulye yemıstım acılı baharatlı bıraylıktık ozaman, bişey olmamıstı Allahtan.
Zlg Sasahuu bende yemegini yedim ayni seyi yasadim ama ben kimyon kaynatip iciyorum normalde bebege gaz gecmemesi icin
Sasahuu Decetinky aynen bende acı tecrübe edindik 😔ama yediğime içtiğime o kadar dikkat etmeme rağmen hala gazlı bebeğim tükettiğim şeyler sayılı 😢çok çok dikkat ediyorum ama nafile
tugbaninpenceresi @Sasahuu uyardığınız için sağolun, herşeyden ama herşeyden hemencecik etkilenen bir bebeğim var kereviz bizi mahvederdi sizin uyarınızla ben de yemiyim
Satiii Aaa bende geçen hafta hem yemeğini hem salatasını yaptım. Bebeğim 2 aylık ama normalde de hep gazlı olduğu için fark etmedim açıkçası
Almiranin_annesi Ben emziriyorum yedim bişey olmadı acaba çok mu yediniz bn 5/6 çorba kaşığı kadar yemisimdir 3 ay lik